39 godina i troje djece

GQ do kraja skinuo najstariju Kardashianku koja izgleda bolje i od 21-godišnje Kylie

Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian GQ (Foto: GQ) Kylie Jenner GQ (Foto: GQ) Khloe Kardashian GQ (Foto: GQ) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: KEVORK DJANSEZIAN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP) +1 Kourtney Kardashian i Luka Sabbat (Foto: Profimedia) Galerija

Kourtney Kardashian ima 39 godina i troje djece, ali i liniju iz snova.

Slavni časopis GQ skinuo je i treću Kardashianku.

Pogledaj i ovo showbuzz Nepotrebno pretjerivanje Najveći fotošop gafovi poznatih sestara: Trenuci kad je bilo i više nego očito koliko su se zaigrale s uređivanjem!

Radi se o 39-godišnjoj Kourtney Kardashian za koju mnogi smatraju da je postala najatraktivnija sestra iz reality klana. Također, kad se samo sjetite da ima i troje djece, morate priznati kako Kourtney izgleda doista besprijekorno.

Radi se o naslovnici i editorijalu za meksičko izdanje časopisa GQ u kojem je crnokosa ljepotica prvo pozirala samo u crnoj dolčeviti pokazujući definiranu stražnjicu, a zatim je skinula sve sa sebe. "Volim biti gola i ne sramim se svog tijela", iskreno je priznala.

Fotografije je snimio poznati fotograf Michael Schwartz, a njima je Kourtney najbolje dočarala koliko se isplati njezina rigorozna prehrana te svakodnevno vježbanje koje prakticira još od tinejdžerskih dana. Iako zbog slave ima teretanu u vili, moramo joj skinuti kapu za trud, a otkrila je i kako uglavnom vježba ujutro dok djeca spavaju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Ovo je njezina prva GQ naslovnica za koju se itekako pobrinula da bude zapamćena, dok je njezina sestra Kim već nekoliko puta krasila naslovnicu američkog izdanja. Khloe Kardashian to je učinila jednom i to njemačkog izdanja, dok je najmlađa Kylie Jenner s dečkom Travisom Scottom ove godine pozirala za američko izdanje.

Mladolikom izgledu Kourtney Kardashian u prilog očito idu i veze s mlađim muškarcima. Trenutno ljubi 21-godišnjeg glumca i modela Luku Sabbata, dok je prije njega bila u višegodišnjoj vezi s alžirskim ljepotanom Younesom Bendjimom. I njezin bivši partner Scott Disick s kojim ima djecu nakon prekida njihove burne 9-godišnje veze utjehu je pronašao u 19-godišnjoj manekenki Sofiji Richie.

Unatoč svemu, bivši par ostao je u bliskim odnosima, a nedavno su bili i na zajedničkom odmoru. I dok su se obožavatelji nadali pomirenju, oboje su se kući vratili novim partnerima, a Kourtney se vratila i u seksi stilu naslovnicom koja je izazvala veliki interes javnosti.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Melania Trump (Foto: Twitter) Melania Trump (Foto: Twitter) Melania Trump (Foto: Twitter) Melania Trump (Foto: Twitter) +3 Melania Trump u Egiptu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Celebrity Melania okitila Bijelu kuću i zgrozila javnost božićnim drvcima

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Hill (Foto: Instagram) Taylor Hill (Foto: Instagram) Taylor Hill (Foto: Instagram) Taylor Hill (Foto: Instagram) +3 Taylor Hill (Foto: Instagram) Celebrity Jedna od najljepših manekenki današnjice pozirala bez šminke: Je li to ista osoba?!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham (Foto: Instagram) David Beckham (Foto: Instagram) Obitelj Beckham (Foto: Getty Images) David Beckham (Foto: Instagram) +4 Victoria Beckham (Foto: Instagram) Celebrity David Beckham objavio fotografiju na kojoj ljubi kćerkicu u usta i izazvao kaos na Instagramu
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene