Nije prvi put

David Beckham objavio fotografiju na kojoj ljubi kćerkicu u usta i izazvao kaos na Instagramu

David Beckham (Foto: Instagram) David Beckham (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham (Foto: Instagram) David Beckham (Foto: Instagram) Obitelj Beckham (Foto: Getty Images) David Beckham (Foto: Instagram) Victoria Beckham (Foto: Instagram) Obitelj Beckham (Foto: Getty Images) Victoria i David Beckham (Foto: Instagram) David Beckham (Foto: Instagram) +0 David Beckham (Foto: Instagram) Galerija

Nije prvi put da je David Beckham objavio ovakvu fotografiju na društvenim mrežama.

Umirovljeni nogometaš izveo je svoju mezimicu na klizanje.

Pogledaj i ovo Obitelj Beckham u Hrvatskoj Ponosan je na nju Beckham je Victoriji 50. rođendan čestitao fotografijama iz Hrvatske, a podijelio je i njihove nikad viđene snimke!

Radi se o bivšem nogometašu Davidu Beckhamu koji je na društvenim mrežama podijelio još jednu fotografiju sa 7-godišnjom kćerkicom Harper Seven i to s klizališta u Londonu. No umjesto lavine pozitivnih komentara, ova je fotografija izazvala zgražanje djela obožavatelja.

Naime, na njoj 43-godišnji David neodoljivo slatku kćerkicu ljubi u usta.

"Ovo je tako pogrešno", "Ona ti je kći. Zašto ju ljubiš u usta?", "Tako se ljubi supruga, a ne dijete", samo su neki od komentara koji su se našli ispod sporne fotografije. Ipak, bilo je i onih koji su stali u nogometaševu obranu te takav poljubac nazvali "potpuno prirodnim".

Ovo nije prvi put da je David izazvao raspravu zbog ljubljenja kćerkice u usta. Identičnu fotografiju objavio je i prošle godine iz Tanzanije, a tada se odmah javno opravdao kako on i supruga Victoria imaju vrlo prisan odnos sa svoje četvero djece te kako su takvi poljupci uobičajeni u njihovoj obitelji.

"Tako ljubim svu svoju djecu, osim najstarijeg sina Brooklyna. On ima 19 godina pa bi mu to bilo jako čudno, no vrlo sam blizak sa svojom djecom. Biti tata je naljepša stvar u životu. Victoria i ja želimo pokazati djeci koliko su voljena, želimo ih štititi i podržavati u svemu", komentirao je David.

I dizajnerica je jednom prilikom na Instagramu podijelila fotografiju poljupca u usta s jedinom kćeri te se, pogađate, našla pod paljbom hejtera.

Što mislite o ljubljenju djece u usta?

  • Mislim da to nije prirodno.
  • Ne vidim ništa sporno u tome.

Ukupno glasova:

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju FIlip Juričić (Foto: Dnevnik.hr) Ivana Mišura (Foto: Dnevnik.hr) Igor Mešin (Foto: Dnevnik.hr) Predstava Tulum u samostanu u kazalištu Komedija (Foto: Dnevnik.hr) +4 Predstava Tulum u samostanu u kazalištu Komedija (Foto: Dnevnik.hr) inMagazin Bivša misica Ivana Mišura progovorila o vezi sa 17 godina starijim Goranom Vlaovićem

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Koncert Tonyja Cetinskog (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Tony Cetinski (Foto: Dnevnik.hr) Koncert Tonyja Cetinskog (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Koncert Tonyja Cetinskog (Foto: Dnevnik.hr) - 3 inMagazin Tony Cetinski otkrio što misli o povratku brata Mattea na glazbenu scenu poslije 20 godina

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Pojatina (Foto: Instagram) Mia Pojatina (Foto: PR) Mia Pojatina (Foto: PR) Mia Pojatina (Foto: Instagram) +4 Mia Pojatina (Foto: Instagram) Celebrity Atraktivna Mia Pojatina u srijedu putuje na Tajland po titulu Miss Universe 2018.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene