''stavila sam kvačicu na...''

Korana Gvozdić pohvalila se fotografijama s proslave rođendana, a baš joj nitko ne bi dao te godine: ''Ušla sam i u taj klub, oni najbitniji bili su tu''

Korana Gvozdić - 3 Korana Gvozdić - 3 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Korana Gvozdić - 1 Korana Gvozdić - 2 Korana Gvozdić - 4 Korana Gvozdić - 5 Ivan Šarić i Korana Gvozdić Korana Gvozdić - 3 Korana Gvozdić - 4 Korana Gvozdić - 5 Korana Gvozdić - 6 Korana Gvozdić - 1 +21 Korana Gvozdić - 2 Galerija

Korana Gvozdić proslavila je svoj okrugli rođendan, a na Instagramu je pokazala fanovima i kako ga je obilježila.

Korana Gvozdić na društvenim se mrežama pohvalila proslavom 40. rođendana. 

Pogledaj i ovo Ivan Šarić Imao je 27 godina Evo kako je Ivan Šarić izgledao 2011. godine, bez njegovog zaštitnog znaka ne bi ga svi prepoznali na prvu!

Podijelila je niz fotografija svojih dragih ljudi s kojima je provela taj dan, a za jednu je pozirala i ona sama s tortom u rukama i upaljenim svjećicama, prema kojima je i usmjerila pogled jer je zamišljala svoju rođendansku želju.

Korana je za proslavu odjenula crnu pletenu haljinu, koja je istaknula njezinu zgodnu figuru, a cijeli izgled podignula je kovrčavom frizurom. 

"Stavila sam kvačicu na 40. rođendan! Ušla sam i u taj klub.
Oni najbitniji bili su tu… moj mali svemir, moj najveći mir. Hvala svima na predivnim željama!" napisala je Korana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Korana Gvozdic (@koranagvozdic)

U komentarima su joj lijepe želje i čestitke napisali Jelena Veljača, Nataša Janjić Medančić, Mirna Maras i Davor Grgin.

Na poseban način čestitao joj je i suprug Ivan Šarić. Naime, podijelio je nekoliko njezinih predivnih fotografija, a u opisu je na humorističan način napisao i zašto misli da Korana i dalje izgleda mladoliko. 

''Jedan appreciation post! Život kroz moje oči. Danas moja žena slavi 40. g. Imam teoriju da je vampir i da zbog toga ne stari, ali ona me uvjerava da to nije istina i da te rupe na mom vratu su tu oduvijek. U svakom slučaju divno je biti tu kraj tebe dok brojiš godine'', napisao je Ivan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Saric (@ivansaric)

Podsjetimo, Ivan i Korana, koji su u sretnoj vezi od 2012. godine, postali su roditelji u travnju prošle godine, a vijest o rođenju sina otkrili su tek nakon mjesec dana.

Oliver je na svijet stigao prije termina poroda, a Korana je o teškom periodu koji su doživjeli progovorila na svojem Instagramu.

"Ja sam svog sina primila u naručje 25. dan, a tata ga prvi put vidio i zagrlio nakon više od 5 tjedana. Kako to sve preživiš? Duša i tijelo se nakratko razdvoje. Početni šok, tuga i gomila suza moraju odraditi svoje, istovremeno se tijelo diže s dna, otrese 'prašinu' i bol sa sebe i kreće u pogon. I nema stajanja!" napisala je, između ostalog, u podužem tekstu, kojim je i tada rasplakala mnoge.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Livaja Marko Livaja Iris Rajčić i Marko Livaja Marko Livaja +19 Iris i Marko Livaja Zanimljivosti Livaja ima više od stotinu tetovaža, a jedna je ovih dana posebno svima zapela za oko, evo kojim je tekstom ukrasio nogu!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 6 +26 Ivana Knoll - 1 Celebrity Naša najvatrenija navijačica dobro je profitirala od pojavljivanja na tribinama Svjetskog prvenstva, evo što se za nju promijenilo od prvog nastupa Hrvatske!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene