Može li slađe?

Oni su jedan od najstabilnijih, ali i najljepših domaćih parova koji zajedno ide čak i na modne revije

Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) eNVy room eNVy room eNVy room +0 eNVy room Galerija

Ivan Šarić i Korana Gvozdić zajedno su od 2012. godine, a nakon 4 godine veze zaručili su se u Grčkoj.

Ako netko ne propušta revije domaćeg modnog dvojca eNVy room, onda je to voditeljica Korana Gvozdić, jedna od njihovih ambasadorica.

Pogledaj i ovo Ivan Šarić i Korana Gvozdić - 1 "Živjela ljubav" Jedna od najljepših Hrvatica fotografijom s partnerom obilježila je poseban dan u njihovim životima: ''I nastavlja se...''

Na slavljeničku reviju spomenutog brenda zanosna brineta stigla je u društvu zaručnika, komičara Ivana Šarića, kojem je "da" rekla 2016. godine tijekom ljetnog odmora na grčkom otoku Zakyntosu.

Osim što su jedan od najstabilnijih domaćih parova, jedan su i od najatraktivnijih domaćih parova, što su u ponedjeljak i dokazali u Muzeju za umjetnost i obrt. Par je blistao u crnim komadima od glave do pete, a logično, nešto više pažnje privukla je Korana koja je istaknula dekolte šljokičastim grudnjakom koji je izvirivao iz elegantnog odijela.

Prelijepa brineta poznata je po tome što voli eleganciju, a često ju možemo vidjeti u kmbinezonima te hlačama i sakoima koji fantastično naglašavaju njezinu vitku liniju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Korana Gvozdic (@koranagvozdic) on

Ne sumnjamo kako je Ivan pucao od ponosa na svoju zaručnicu, koja mu je godinama najveća podrška.

Tako ga je Korana svake nedjelje bodrila i na "Plesu sa zvijezdama", ali i na nedavnom stand-up showu u Ciboni, koju je nasmijao do suza. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Gillian Anderson (Foto: Profimedia) Gillian Anderson (Foto: IMDB) Gillian Anderson (Foto: Getty Images) Gillian Anderson (Foto: Getty Images) +5 Gillian Anderson (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Zvijezdu serije "Dosjei X" pamtimo kao crvenokosu bombu Scully, a danas ju ne bismo ni prepoznali

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene