"Hvala na pozitivnim vibrama!"

Kolinda zahvalila na čestitkama i otkrila kako je proslavila rođendan: "Sa zrakoplova na zrakoplov..."

Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 +19 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović na društvenim mrežama zahvalila je na čestitkama povodom svoga 56. rođendana.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović napunila je 56 godina, a povodom svog rođendana oglasila se i na društvenim mrežama, gdje je otkrila kako ga je proslavila te je zahvalila na čestitkama.

Pogledaji ovo Kolinda Grabar-Kitarović Nekad i sad Kolinda Grabar-Kitarović slavi 56. rođendan, prisjetite se kako je izgledala u počecima svoje političke karijere!

"Svima vama koji ste me se danas sjetili, velika hvala na lijepim željama i pozitivnim vibrama! Još jedan u nizu radnih rođendana, sa zrakoplova na zrakoplov, na putu, ali uz želje dobrih ljudi kao da je prava rođendanska zabava! Zato uzvraćam najljepšim željama!" napisala je Kolinda uz fotografiju na kojoj pozira u ležernom zimskom izdanju, a za svoj izgled je dobila brojne komplimente.

"Prekrasno izgledate", "Krasi vas mladost i ljepota", "Prekrasna", pisali su joj pratitelji, a dobila je i još puno rođendanskih čestitki.

Pogledaji ovo Kolinda Grabar-Kitarović - 7 Celebrity Ovako Kolinda tretira skupe modne dodatke, torbicu od čije će vam se cijene zavrtjeti elegantno je položila na pod!

Kolinda posljednjih godina stalno dobiva pohvale za svoj izgled i puno se promijenila otkako je završio njezin predsjednički mandat.

Pogledaji ovo Kolinda Grabar-Kitarović Zanimljivosti Kolinda i Jakov snimljeni zajedno nakon dugo vremena, a pridružio im se i poznati Hrvat kojeg ona jako cijeni i voli

Svima je dobro poznato i da je u braku s Jakovom Kitarovićem, za kojeg se udala 1996. godine, a zajedno imaju i dvoje djece, kćer Katarinu i sina Luku.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela, Hana Huljić i Edina Pršić Babić Hana Huljić - 1 Hana Huljić Hana Huljić +28 Hana Huljić Celebrity Trudna Hana Huljić snimljena je u izlasku samo nekoliko dana prije objave sretnih vijesti, pogledajte kako je izgledala

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko Dalić - 1 Zlatko Dalić - 2 Zlatko Dalić - 3 Zlatko Dalić - 4 +22 Ante Gotovina i Zlatko Dalić inMagazin Evo zašto će Zlatko Dalić nakratko napustiti nogometne terene: "Ja se nikad nisam sramio i bojao reći..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene