Na zagrebačkom 'moru'

Klapa Intrade na Jarun piknik festivalu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dan od ribe na Jarunu Piknik Festivalu nam nudi sve vrste riba u raznim kombinacijama koje su samo dio bogate gastro ponude najboljih majstora roštilja!

Na velikom gastro - zabavnom događaju Jarun piknik festivalu u petak, 3. svibnja dašak morskog i mediteranskog ugođaja donosi nam Tomislav Bralić i klapa Intrade! Uz zvukove najbolje hrvatske klape na zagrebačkom 'moru' uživat ćete u Danu od ribe.

>> Klapa Intrade oduševljava SAD!

Pogledaj i ovo Marijan Ban - 4 pa ovo je pravi hit! Marijan Ban više se ne pojavljuje u javnosti, ali evo kako svoje fanove redovno zabavlja na društvenim mrežama!

Nakon velike i izvrsno posjećene američke turneje Tomislav Bralić i klapa Intrade vraćaju se pred Zagrepčane na najbolji mogući način - koncertom na otvorenom na prekrasnom Jarunu.

Klapa Intrade djeluje od 1985. godine. Tomislav Bralić sjajni zadarski pjevač sa specifičnim mističnim baritonom svojim pjesmama i interpretacijom osvaja srca publike s glasom koji toplinom miluje, opipljivom ljubavi dodiruje, te iznimnom srdačnošću raznježuje. Svaka njegova izvedba ima posebnu snagu zvuka i riječi, izrazito naglašen emotivni naboj koji s iskrenom lakoćom prenosi u srca slušatelja.

Dan od ribe na Jarunu Piknik Festivalu nam nudi sve vrste riba u raznim kombinacijama koje su samo dio bogate gastro ponude najboljih majstora roštilja. Ova petodnevna gastro – zabavna priča donosi pravo osvježenje i potpuno novi pristup kada je riječ o zabavi i opuštanju za cijelu obitelj. Jarun Piknik Festival jedinstveni je koncept koji dnevno predstavlja najbolje od gastro ponude regije kad je roštilj u pitanju, a navečer pretvara Jarun u veliku pozornicu.

Dok nas Tomislav Bralić i klapa Intrade zabavljaju na glavnoj Pikinik pozornici na onoj s rock glazbom zabvaljat će Vas popularni Marijan Ban i Diktatori.

Pet će dana posjetitelji moći uživati u vrhunskoj regionalnoj gastronomiji, bogatom zabavnom programu te nezaboravnim večernjim koncertima. Ulaz na Jarun Piknik festival tijekom dana je besplatan, dok se nakon 19 sati naplaćuje simbolična ulaznica po cijeni od 20 kuna.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene