popustila je zbog djece

Kanye je sve zločestiji prema Kim nakon sukoba oko vile pa je odredio nove uvjete za njihov odnos

Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Profimedia) profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) +0 Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Profimedia) Galerija

Kim Kardashian i Kanye West su se dogovorili da će zajedno odgajati djecu, ali reper je unatoč tome otežao njihovu međusobnu komunikaciju.

Kim Kardashian (40) ima problema s komunikacijom s mužem Kaneyom Westom (43) od kojeg se razvodi nakon što je nedavno podnijela zahtjev sudu. 

Pogledaj i ovo Kim Kardashian svi se pitaju samo jedno! Kim Kardashian šokirala nemoguće uskim strukom, čini li se i vama kao da tu nešto opako ne štima?

Iako se par složio da će skupa odgajati djecu, kćeri North (7) i Chicago (3) te sinove Sainta (5) i Psalma (1), reper je cijelu situaciju zakomplicirao. Kako tvrdi Page Six, Kim može doći do Kanyea samo preko njegovog osiguranja jer joj je onemogućio druge načine komuniciranja.  

Naime, reper je promijenio broj mobitela i ne želi izravan kontakt s Kardashiankom. Usto zahtijeva da Kim ne smije biti u blizini kada on posjećuje njihovu djecu. 

West je odlučio izolirati se od reality zvijezde još prije nego je ona podnijela zahtjev za razvod. 

"Već je tada promijenio brojeve mobitela i rekao joj: 'Možeš me kontaktirati preko mog osiguranja'. Unatoč tome, ona mu vjeruje dovoljno da ga pusti blizu djece. Kanye ih voli i često ih viđa. Kim napusti kući i on se dođe družiti s djecom. Imaju vojsku dadilja pa je tranzicija laka", ispričao je izvor za Page Six. 

Kardashianka je ostala živjeti u Los Angelesu s djecom dok West boravi na svom ranču u Wyomingu. Kad je pokrenut brakorazvodni proces, rečeno je da se par dogovorio oko nekretnina, no onda je procurila informacija da se zahuktala situacija oko njihove goleme vile u kalifornijskom gradu Calabasasu vrijedne 40 milijuna dolara. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Inače, par se vjenčao 2014., a kako su pisali strani mediji, njihovo zajedničko bogatstvo se procjenjuje na četiri milijarde dolara. Kim je navodno planirala razvod od Kanyea još od srpnja prošle godine, kada je slavni reper šokirao svijet izjavama da su razmišljali o tome da Kim pobaci njihovu najstariju kćer North, te da već mjesecima dogovara strategije razvoda sa svojom odvjetnicom.

Mnogi su nagađali kako bi to moglo biti tek krajem godine, jer je trenutačno u pripremi njezin novi reality show te ne želi da razvod zasjeni sve, no čini se kako je ipak požurila s tom odlukom.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Vlado Kalember - 2 Vlado Kalember - 4 +0 Vlado Kalember - 3 inMagazin Vlado Kalember otkrio kojim ga je pitanjem šokirala bivša supruga Ana Rucner: ''Kakve ti veze imaš sa...?

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene