Sada je i službeno

Kim Kardashian predala zahtjev za razvod od Kanyea Westa, pričalo se da neće žuriti, ali sve je iznenadila!

Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Afp 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Profimedia) Kim Kardashian Kanye West (Foto: Profimedia) +0 Kim Kardashian, Kanye West (Foto: Profimedia) Galerija

Kim Kardashian je predala službeni zahtjev za razvod od Kanyea Westa i tako konačno potvrdila sva nagađanja o kraju njihove bračne idile.

Kim Kardashian i službeno je predala zahtjev za razvodom od Kanyea Westa nakon sedam godina braka, prenosi Page Six.

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Njezina odvjetnica Laura Wesser, specijalizirana za razvode slavnih, predala je sve potrebne papire i tako konačno potvrdila glasine o razvodu para o kojima se naveliko počelo šuškati početkom ove godine.

40-godišnja Kim i 41-godišnji Kanye u procesu su rješavanja imovinskih nagodbi, a ona je podnijela i zahtjev za pravnim i fizičkim skrbništvom nad njihovo četvero djece 7-godišnjom North, 3-godišnjom Chicago, 5-godišnjim Saintom i 2-godišnjim Psalmom.

Kim je navodno planirala razvod od Kanyea Westa još od srpnja prošle godine, kada je slavni reper šokirao svijet izjavama da su razmišljali o tome da Kim pobaci njihovu najstariju kćer North, te da već mjesecima dogovara strategije razvoda sa svojom odvjetnicom. Mnogi su nagađali kako bi to moglo biti tek krajem godine, jer je trenutačno u pripremi njezin novi reality show te ne želi da razvod zasjeni sve, no čini se kako je ipak požurila s tom odlukom. 

S odvjetnicom je navodno isplanirala sve financije do zadnjeg detalja, a izvori bliski uskoro bivšim supružnicima tvrde da Kim želi da se njihovo bogatstvo ravnomjerno raspodijeli. Zajedničko bogatstvo supružnika iznosi oko četiri milijarde dolara.

Kanye i Kim upoznali su se 2004. godine na snimanju spota Kanyea i Brandy, no u to je vrijeme ona još bila u braku s Damonom Thomasom, dok je Kanye hodao s manekenkom Alexis Phifer.

"Nakon što smo se upoznali on nije znao ni kako se zovem. Pitao je prijatelje tko sam ja", izjavila je Kim u jednom od intervjua.

No, Kanye je s godinama sve više pratio što Kim radi, a pozvao ju je i da glumi u njegovom spotu. Osam godina nakon prvog susreta objavili su vijest da su postali par. Pred oltar su stali 2014. godine, a dobili su četvero djece zajedno.

Navodi o problemima u braku postali su sve glasniji nakon što je Kanye imao nekoliko javnih ispada dok se natjecao za predsjedničkog kandidata u SAD-u. Tijekom svojih govora je iznio niz činjenica zbog kojih je Kim bila šokirana, a od onda se unatoč njihovim nastojanjima situacija nije promijenila. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 1 Celebrity Potresena Seve objavila dosad neviđenu fotografiju s Balaševićem i otkrila detalje njihova prvog susreta

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene