zbog vjenčanja

Svađa još traje – Kim je ljuta, nije joj još oprostila!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izbjegavaju se već nekoliko mjeseci jer joj Kim jednostavno ne može oprostiti!

Reality zvijezda Kim Kardashian, točnije njezin dekolte, plijenila je pažnju na ovogodišnjoj dodjeli MTV nagrada. No, jedna je osoba zasigurno nije ni pogledala.

Pogledaj i ovo showbuzz Neugodna situacija Skandal na snimanju: Kolegica vikala na Nedu Ukraden pred 200 ljudi, ona nije odustajala od svog zahtjeva

Beyonce Knowless i Kim Kardashian već su nekoliko mjeseci u napetim odnosima, a razlog je ne dolazak slavne pjevačice i njezinog supruga na događaj godine – vjenčanje Kim i Kanye Westa, piše Mirror.

'Kim krivi Beyonce za to što Jay Z nije došao na njihovo vjenčanje. Kanye je Jay Z-ja smatrao članom obitelji i odluka, u posljednji tren, da ne dođu na vjenčanje bila je sebična. Kim je odustala i smatra da nisu vrijedni toga da budu Kanyevi prijatelji', rekao je izvor.

FOTO O njemu se pričalo: Dekolte koji je postao zvijezda večeri!

Dugo se nagađalo da će Jay Z biti vjenčani kum, ali to se nije dogodilo.

'Kim smatra da je Beyonce uvijek bila vrlo arogantna. Kim se uvijek trudila i davala je sve od sebe da upozna nju i Jay Z-ja, ali pjevačica je uvijek bila hladna prema njoj. Dugo vremena Kim nije rekla Kanyeu kako se osjeća, ali nakon što je Jay Z preskočio njihovo vjenčanje - sve je izbacila iz sebe', dodao je izvor.

Ovo je bio prvi društveni događaj na kojem su bile obje, no nije došlo do nikakvog sukoba.

'Svi su se pobrinuli za to da dolazak diva na crveni tepih bude tempiran tako da se ne susretn, a i njihova sjedala su bila odvojena', objasnio je izvor.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene