Dobili sina

Kim i Kanye dobili četvrto dijete, rodila im ga surogat-majka: "Savršen je!"

Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Profimedia) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Profimedia) Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) +5 Kim Kardashian (Foto: Instagram) Galerija

Kim Kardashian objavila je na društvenim medijima da su ona i reper Kanye West četvrti put postali roditelji. Sina im je rodila surogat majka.

Zvijezda reality showa, Kim Kardashian na društvenim je mrežama objavila da je u njihovu obitelj stigla beba.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian - 1 Najslavnija sestra Prije 17 godina postala je slavna zbog eksplicitnog videa, a danas uživa u bogatstvu s obitelji čije prezime zna cijeli svijet

Milijuni njezinih pratitelja oduševljeni su s tom vijesti, a mnogi od njih željeli su doznati kako će nazvati sina.

Američka tvrtka TMZ priopćila je da je poznati par u bolnici nakon što je surogat majka primljena s trudovima, piše The Sun.

38-godišnja Kim zbog odlaska u bolnicu otkazala je sve svoje obaveze. Imala je zakazano snimanje za emisiju Ellen DeGeneres showa povodom Majčinog dana.

U toj je emisiji trebala iznenaditi svoju majku Kris Jenner. U posljednji čas, umjesto Kim, pojavila se njezina sestra Kourtney.

Kourtney je, navodno, došla na snimanje i svima prisutnima kazala kako 'niti njezina mama još ne zna da je Kim u bolnici jer surogat-majka treba roditi'. Kris Jenner na to je kratko odgovorila: "Što mi onda ovdje radimo?".

Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Kim je još u siječnju najavila da ona i 41-godišnji Kanye očekuju svoje četvrto dijete. Poznati par ima troje djece od kojih je Kim rodila petogodišnju kćer North i trogodišnjeg sina Sainta.

Trudnoće su bile za Kim opasne i pune komplikacija pa su je liječnici upozorili da bi svaka naredna trudnoća za njnezino zdravlje bila opasna.

Treće dijete, 15-mjesečnu bebu Chicago, rodila je surogat majka u siječnju prošle godine.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Kojić (Foto: IN Magazin) Severina Kojić (Foto: IN Magazin) +0 Severina Kojić (Foto: IN Magazin) inMagazin Severina najavila poslasticu za fanove i progovorila o novom albumu: "Pitali smo se znamo li što radimo, ali..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene