Obje žele spoj s njim

Ovo je trenutno najluđi holivudski trač: Dvije reality sestre svađaju se oko 55-godišnjeg glumca?

Khloe i Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Khloe i Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe i Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Angelina Jolie, Brad Pitt (FOTO: Getty) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Brad Pitt, Leonardo DiCaprio i Margot Robbie (Foto: AFP) Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) +0 Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Galerija

Khloe i Kourtney Kardashian navodno vode rat za naklonost Brada Pitta otkad su ga upoznale na misi.

O sestrama Kardashian već godinama slušamo razne glasine.

Pogledaj i ovo Kanye West i Bianca Censori ne odustaje Kontroverzni glazbenik razodjenuo suprugu pred paparazzima, a sljedećim potezom je rasplamsao nagađanja o njegovim skrivenim namjerama!

No otkad se razveo od glumice Angeline Jolie s kojom ima šestero djece, i o Bradu Pittu kruže svakakve. Tako se puno pričalo o njegovim problemima s alkoholom, ali i tome kako je za vrijeme braka bio nasilan prema djeci, zbog čega se Angelina i rastala od njega, a bile su tu i razne žene s kojima ga se kasnije spajalo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Posljednje glasine tiču se zvijezde filma "Once Upon A Time In Hollywood" te dvije setre Kardashian koje se navodno bore za njegovu naklonost.

Riječ je o Kourtney i Khloe koje navodno vode rat oko toga koja će s njim izaći, a sve je počelo nakon što se glumac na iznenađenje mnogih pojavio na jednoj od misa u organizaciji repera Kanyea Westa, supruga Kim Kardashian.

Navodno je glumac šarmirao obje strane koje nemaju previše sreće u ljubavi, no više je pažnje posvećivao Kourtney koja je postala maherica u koketiranju od prekida sa Scottom Disickom, ocem svoje troje djece.

Kourtney je uglavnom imala mlađe muškarce otad, no tko bi odolio Bradu koji već godinama slovi za jednog od najpoželjnijih stanovnika Hollywooda?

Drugi izvor tvrdi kako se Brad podjednako družio s cijelom reality obitelji nakon mise, dok većina javnosti ovaj trač smatra totalnom izmišljotinom, jer ne vjeruju kako je glumac tip koji bi pao na reality zvijezde koje su postale poznate nakon što je njihova sestra Kim snimila kućni porno-uradak.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Iako cure danas mlate nevjerojatnu lovu, činjenica jest kako nemaju neke određene talente, već je sve bio dobar splet okolnosti na početku te nepokolebljiva mama menadžerica koja stoji iza svega.

Također, mnogi ne vjeruju kako bi Brad pao na žene koje obožavaju plastičnu kirurgiju te dio izgleda mogu zahvaliti upravo njoj, no tko zna? Neki muškarci izgube kompas u određenoj dobi, pa je sve moguće, posebno u Hollywoodu.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Marko Grubnić (Foto: Instagram) Maja Šuput i Marko Grubnić (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) +0 Maja Šuput (Foto: Instagram) Celebrity Grubnić objavio 15 godina staru fotku sa Šuput i Rozgom, jedino Jelena danas izgleda identično

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene