POTRESENA

Proživljava teške trenutke: Slavna ljepotica u velikom strahu nakon traumatičnog iskustva

Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kelly Brook (Foto: Profimedia) Galerija

Kelly Brook stigla je u svoj luksuzni dom vrijedan tri milijuna funti u Londonu dok je provalnik bio u njemu. Njezin prijatelj kaže da je još u šoku.

Britanska starleta i televizijska zvijezda Kelly Brook (40) proživljava teške trenutke nakon što je njezin luksuzni dom u Londonu u utorak opljačkan. Kako piše Daily Mail, Kelly je stigla kući nakon svoje radijske emisije i omela provalnika.

Pogledaj i ovo showbuzz Osmijeh od uha do uha Lepršava košulja bujne ljepotice potaknula na raspravu, nosi li ispod nje grudnjak ili ne?

Starleta je neozlijeđena, no njezini prijatelji kažu kako je veoma potresena i u šoku. Lopov je pobjegao s njezinim skupocjenim nakitom i električnim uređajima. Kellyina susjeda potvrdila je kako je dom bivšeg modela opljačkan u utorak navečer. ''Policajci su pričali sa mnom kako bi saznali jesam li išta uočila", rekla je.

Starletin prijatelj rekao je kako je policija stigla u njezin dom između 19 i 20 sati u utorak, ali lopov je uspio pobjeći prije njihova dolaska. ''Ukrao joj je nakit i električne uređaje, no više ju je uplašila činjenica što je netko upao u njezin dom", ispričao je za Daily Mail. Policajci još nisu nikoga uhitili.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So excited to be involved with this Years Bake Off 🍰 Coming Soon..... 😱 🍞🍰🧁 @c4press @BritishBakeOff, @SU2CUK and @Channel4 @lizmatthewspr 🍰

A post shared by Kelly Brook 🎧👄🎤 (@iamkb) on

Kelly osim luksuznog stana vrijednog tri milijuna funti u Londonu posjeduje i imanje u Kentu koje se procjenjuje na milijun funti. Starleta je u vezi s francuskim modelom i glumcem Jeremyjem Parisijem (33).

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Perry, Shannen Doherty (Foto: Profimedia) Luke Perry (Foto: Getty Images) Luke Perry (Foto: Getty Images) Luke Perry (Foto: Profimedia) +3 Luke Perry (Foto: Getty Images) Celebrity Akademija nakon kritike javnosti objasnila zašto je iz Oscara izostavila zvijezdu Beverly Hillsa

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene