Obiteljski problemi

Ljepotica otkrila traume iz djetinjstva – 'Vidjela sam ono što nisam trebala'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nije imala lijepo djetinjstvo...

Kelly Brook progovorila je o svom traumatičnom djetinjstvu. Iako je uživala odrastajući Engleskoj, britanska je ljepotica priznala da joj je bilo veoma teško podnositi pijanstvo njezinih roditelja.

Pogledaj i ovo showbuzz Osmijeh od uha do uha Lepršava košulja bujne ljepotice potaknula na raspravu, nosi li ispod nje grudnjak ili ne?

'Nedjelja je bila dan za odlazak na piće. Moji bi roditelji često popili previše pa došli kući i nerijetko ne bi uopće napravili ručak. Često su se znali potući i došla bi policija. Ili bi tata jednostavno sjeo u svoj automobil i otišao', rekla je.

Kelly Brook, zanosna Britanka, razveselila je svoje fanove objavivši na Instagramu fotografiju uz koju uistinu nije potreban tekst.

35-godišnja ljepotica prisjeća se jedne situacije kada je policija morala privesti njezinog oca koji je vikao i udarao sve oko sebe.
'Sjećam se jedne nedjelje, moj se otac vratio iz Pub-a i počeo bacati namještaj na mene i majku. Moja majka je nazvala policiju, a tada je pokušao pobjeći kroz prozor da ga ne uhvate. U tom je pokušaju slomio nogu pa su ga morali iznijeti iz kuće. Bilo je to veoma traumatično', rekla je Kelly.

Kao mala, puno je vremena provela u Pub-ovima diljem Engleske, vidjela brojne tuče i čula riječi koje nije trebala, piše Mirror.

'Vidjela sam ono što nisam trebala. Sjećam se da sam jednom bila u Pub-u kada su se dvojica potukla. Jednom su razbili glavu o šank, nos mu je eksplodirao i bilo je krvi posvuda', ispričala je Brook

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene