Studij na prestižnom fakultetu

Skromna kći Billa Gatesa: Jennifer se ne razmeće skupim stvarima, obožava konje i putovanja

Jennifer Gates (Foto: Instagram) Jennifer Gates (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jennifer Gates (Foto: Instagram) Galerija

Jennifer Gates na svom Instagramu dala je uvid u svoj život. Iako bi mnogi očekivali brdo luksuza i skupih stvari, na njenom profilu toga nema.

Bill Gates i njegova supruga Melinda vole čuvati svoj život od očiju javnosti pa se ne dobiva često niti uvid u život njihovih kćeri. No, zahvaljujući društvenim mrežama možemo vidjeti kako živi 21-godišnja kći jednog od najbogatijih ljudi na svijetu. Jennifer Gates tako na svom Instagramu dijeli crtice iz svog života, iste kao i većina njenih vršnjaka. S bitnom razlikom. Jer osim što studira i ljubi kolegu s fakulteta, Jennifer često uživa na jahti i posjećuje različite egzotične destinacije diljem svijeta.

Pogledaj i ovo Bill Gates i Paula Hurd - 6 Sedam godina mlađa Slavni milijarder izveo je svoju novu partnericu u rijetki izlazak, pružila mu je utjehu nakon jedne od najskupljih rastava u povijesti!

Osim toga, uživa u konjima. Mlada djevojka nagrađivana je jahačica. Osim toga, uskoro bi trebala završiti sa studijem biologije na Stanfordu. Upravo tamo je upoznala dečka, pet godina starijeg Nayela Nassara, koji je na istom studiju završio ekonomiju i menadžment.

Zajedno su više od godinu dana, a Jennifer često dijeli fotografije s njihovih putovanja. Osim toga, djevojka izgleda prilično normalno pa se ne razmeće skupom garderobom niti nakitom. Poznato je da su Bill Gates i njegova supruga skromni te se ne vole razmetati novcem, a u tom duhu odgajaju i svoju djecu.

 

Nobody rly knows whether our official ~dating anniversary~ is today or yesterday but that’s ok... happy to be yours every day

A post shared by Jennifer Katharine Gates (@jenniferkgates) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene