njeni bližnji su užasnuti

Grudi je povećala 13 puta i sad ponosno ističe bujne rezultate, a ne brine je čak ni što liječnici ne preporučuju toliki broj zahvata

Katie Price Katie Price Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Price - 3 Katie Price - 4 Katie Price - 2 Katie Price - 1 Katie Price Katie Price i Carl Woods +0 Katie Price Galerija

Katie Price uživa u Tajlandu, dok je kod kuće u Velikoj Britaniji čekaju problemi sa zakonom.

Britanska starleta Katie Price trenutačno se odmara u Tajlandu, u kojem ponosno ističe svoje bujne atribute, koji su rezultat brojnih estetskih operacija i zahvata, a kojima je već zabrinula i svoje najbliže.

Pogledaj i ovo Katie Price A problemi su tu! Svoj nikad bujniji dekolte ni sama ne prestaje gledati, a liječnike i obitelj koji ju upozoravaju na opasnost ne sluša

Paparazzi su 43-godišnju Katie uhvatili u trenucima opuštanja pored bazena na kojem je uživala u bikiniju, čiji je gornji dio jedva pokrio raskošne grudi koje je dosad povećala već 13 puta. Tom je odlukom užasnula svoju obitelj, a iako joj estetske operacije nisu strane, jedan vodeći kirurg izrazio je zabrinutost zbog njezina zdravlja te velikog opterećenja tijela i organizma.

Nagrađivani liječnik Alex Karidis rekao je za Daily Star da nikada ne bi niti jednom svojem pacijentu preporučio toliki broj operacija koliko ih je Katie napravila te ju je javno pozvao da se odmori i da svojem tijelu da vremena da zacijeli i oporavi se.

"Što više operacija imate, to u konačnici može biti stresnije za tijelo. Mi kao kirurzi imamo odgovornost biti iskreni prema pacijentima i reći isplati li se operacija doista. Bio bih vrlo oprezan kada bih nekome preporučio sve operacije koje je prošla. Sav taj stres na tijelu ne sluti na dobro. Pod prisilom je kada se operira i postaje preopterećeno, tako da treba vremena za oporavak", izjavio je Alex.

Katie je na odmoru očito odlučila zaboraviti da joj prijeti zatvorska kazna zbog niza prekršaja za volanom i nakon što joj je vozačka dozvola bila oduzeta šest puta.

Problematičnu zvijezdu, kojoj je vozačka dosad oduzeta već šest puta, policija je uhvatila dok je u BMW-u vozila brzinom iznad dopuštene u blizini svoje vile u Horshamu u zapadnom Sussexu. Prekršaj se dogodio u rujnu prošle godine, samo 11 dana prije nego što se slupala autom i hitno je prevezena u bolnicu, a mediji su tada pisali kako je razina alkohola u njezinoj krvi bila dvostruko viša od zakonske granice te je usto bila i pozitivna na kokain.

Tada je izbjegla zatvor i dobila je uvjetnu kaznu od 16 tjedana jer se prijavila u centar za rehabilitaciju.

Katie je i ranije imala problema sa zakonom, pa je u listopadu 2019. godine dobila zabranu vožnje na 18 mjeseci jer nije obavijestila policiju tko je vozio njezin ružičasti Range Rover tijekom nesreće u jugoistočnom dijelu Londona. Zabrana je još bila na snazi kada je Price slupala svoj BMW u rujnu 2021. godine, kao i za vrijeme navodnog prekršaja prekoračenja brzine, zbog kojeg sada ide na sud.

Još neki od njezinih ranijih prekršaja uključuju bježanje policiji, korištenje mobitela tijekom vožnje i neplaćanje kazni. Okružna sutkinja Amanda Kelly na ranijem suđenju zaključila je kako Katie misli da je iznad zakona te je dodala i da je zapisnik njezinih prometnih prekršaja jedan od najgorih koje je vidjela.

Price je zbog prometnih prekršaja na sudu bila najmanje 16 puta, no nijednom nije bila u zatvoru, što bi se uskoro moglo i promijeniti.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Lopud - 3 Lopud - 4 Lopud - 2 Lopud - 1 +13 Lopud Zanimljivosti Pogledajte luksuz u kojem Beckhamovi uživaju na Lopudu, fotografije oduzimaju dah već na prvi pogled!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Vladimir Putin i Alina Kabajeva Vladimir Putin i Alina Kabajeva Vladimir Putin Aleksandar Vučić i Vladimir Putin +28 Vladimir Putin Zanimljivosti Vladimir Putin čeka dijete s navodnom ljubavnicom, a njegova bizarna reakcija na to sve je ostavila bez teksta!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene