Sve obavijeno velom tajne

Vladimir Putin čeka dijete s navodnom ljubavnicom, a njegova bizarna reakcija na to sve je ostavila bez teksta!

Vladimir Putin i Alina Kabajeva Vladimir Putin i Alina Kabajeva Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Vladimir Putin i Alina Kabajeva Vladimir Putin i Alina Kabajeva Vladimir Putin Aleksandar Vučić i Vladimir Putin Vladimir Putin Sergej Šojgu, Vladimir Putin Aleksandar Lukašenko i Vladimir Putin Milorad Dodik i Vladimir Putin - 1 Milorad Dodik i Vladimir Putin - 2 Milorad Dodik i Vladimir Putin - 3 +22 Vladimir Putin i Dmitrij Medvedev na primopredaji nuklearne aktovke Galerija

Vladimir Putin i Alina Kabajeva čekaju treće zajedničko dijete, a sudeći prema pisanju stranih medija, to baš i nisu planirali.

Strani mediji prenose vijest da Vladimir Putin navodno čeka kćer sa svojom ljubavnicom i bivšom gimnastičarkom Alinom Kabajevom, a sudeći prema njegovim nedavnim izjavama, to ga baš i ne veseli pretjerano.

Pogledaj i ovo Vladimir Putin i Alina Kabajeva (Foto: AFP) ponovno u centru pažnje Putinova navodna ljubavnica pojavila se u javnosti prvi put nakon glasina da mu je rodila blizance, a jednim detaljem opet je sve zaintrigirala

Naime, 69-godišnji čelnik Kremlja nedavno je izjavio kako već ima dovoljno djece, a s Alinom dijeli dvojicu sinova, koje krije od svih. Ona je snimljena trudna 2015. godine, a kasnije su se pojavile informacije da je dječak rođen u tajnosti u Švicarskoj iste godine. Drugog sina rodila je 2019. godine u Moskvi, a sve je potvrdio medicinski djelatnik koji je s njom bio na oba poroda, prenose švicarske novine Sonntagszeitung.

Putin, koji će ove godine napuniti 70 godina, niječe vezu s 39-godišnjakinjom još od 2007. godine, a svoju tajnu obitelj krije od javnosti i nije bio prisutan ni na jednom porodu. Međutim, par sada navodno zajedno očekuje djevojčicu, a tu vijest potvrdio je Telegramov kanal, točnije internetska stranica General SVR, za koju se tvrdi da je vode insajderi iz Kremlja.

"Već smo izvijestili da je Alina Kabajeva, ljubavnica predsjednika Rusije, trudna. Jučer je postao poznat spol nerođenog djeteta - djevojčica je", stoji u njihovoj objavi.

Prema pisanju The Suna, ta vijest Putina nije nimalo impresionirala niti razveselila.

"I ovako imam dovoljno djece, dobio sam dovoljno kćeri odavno", izjavio je navodno kada mu je priopćena vijest da će dobiti još jednu kćer.

Putina i Kabajevu počelo se povezivati 2008. godine, nekoliko godina prije nego što se on službeno razveo od svoje bivše supruge Ljudmile Škrebnjeve, s kojom ima dvije kćerke, Mariju i Katarinu. Alinin i Putinov odnos obavijen je velom tajne, kao i većina činjenica o Putinovu privatnom životu.

"Imam privatni život u koji ne dozvoljavam da se itko miješa. To se mora poštovati", rekao je jednom Putin.

Alina je slavna ruska gimnastičarka koja je počela trenirati u dobi od pet godina, a nakon što su je roditelji odveli u Moskvu, pod svoju zaštitu uzela ju je Irina Viner, bivša trenerica iz Sovjetskog Saveza. S 13 godina počela se natjecati za Rusiju, a osvojila je 14 medalja na svjetskim natjecanjima, 21 medalju na europskim i olimpijsko zlato 2004. godine u Ateni. Osvojila je i svjetsku titulu 2001., ali joj je oduzeta zbog korištenja dopinga.

Smatra se jednom od najpoželjnijih žena u Moskvi, a danas je nazivaju ruskom Evom Braun

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Harper Beckham slavi rođendan u Hrvatskoj Victoria i David Beckham Victoria i David Beckham David i Victoria Beckham - 5 +6 David i Victoria Beckham - 4 Celebrity Beckhamovi stigli na odmor u Lijepu Našu! Uživaju i slave u luksuznom kompleksu, a za sve imaju samo jednu molbu!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Majoli - 5 Iva Majoli - 2 Iva Majoli - 3 Iva Majoli - 4 +16 Iva Majoli - 1 Celebrity Iva Majoli objavila selfie s Tomom Cruiseom, sjedili su jedno pored drugog na Wimbledonu: ''Bilo je lijepo!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene