nije za one slabog želuca

Rijetko izlazi u javnost nakon razvoda, no sada zgrozila snimkom koja je njoj preslatka

Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: Instagram) Katie Holmes (Foto: Instagram) Tom Cruise, Katie Holmes (Foto: Getty) +0 Cruise Holmes (Foto: Getty) Galerija

Katie Holmes objavila je snimku na kojoj malu kornjaču jede riba.

Glumica Katie Holmes (41) rijetko se pojavljuje u javnosti nakon razvoda od kolege Toma Cruisea (58) 2012., no često objavljuje na Instagramu. 

Pogledaj i ovo Tom i Suri Cruise je li moguće? Legendarni glumac zbog bizarnog kulta nije vidio kćer već deset godina, a sada je napokon odlučio to promijeniti?

Upravo je jedna njezina objava zabrinula pratitelje. "Preslatko", napisala je Holmes uz snimku malene kornjače koja pliva u moru, a onda ju odjednom zgrabi riba i površinu vode preplavi krv. Još je dodala i emotikone srca uz svoj opis videa.

Užasan prizor je pogledalo više od 260.000 ljudi, a nisu mogli shvatiti kako je Katie mogla tako nešto napisati. Ubrzo su napali glumicu zbog njene snimke i riječi. 

"To je tužno. Riba je pojela bebu kornjaču", "Mislim da je slatka kornjača postala hrana", "To je tebi slatko?", "Tužan je taj hranidbeni lanac", "Ovo je užasno", komentirali su Katieni pratitelji. Neki su pretpostavili da je glumici profil hakiran zbog te objave. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Too cute 💕

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

Inače, Holmes se još kao 20-godišnjakinja proslavila u seriji "Dawson's Creek". Više s nijednim angažmanom nije imala toliko uspjeha. 

Katie s bivšim mužem Tomom ima kćer Suri (14). 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene