Nije uz Williama

Kate Middleton snimljena je tijekom jednog od najtežih trenutaka u kraljevskoj obitelji, evo gdje su je uhvatili fotografi

Kate Middleton Kate Middleton Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i Kate Middleton s djecom Princ William i Kate Middleton s djecom Princ William i Kate Middleton s djecom - 3 Princ William i Kate Middleton s djecom - 2 Princ William i Kate Middleton s djecom - 1 Princ William, Kate Middleton i princeza Charlotte - 4 Princ William, Kate Middleton i princeza Charlotte - 5 Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 2 Princ William, Kate Middleton i princeza Charlotte - 1 +19 Princ William, Kate Middleton i princeza Charlotte - 2 Galerija

Kate Middleton viđena je u vožnji automobilom u Windsoru nakon zabrinjavajućih vijesti o kraljici Elizabeti II.

Nakon zabrinjavajućih vijesti koje su pristigle iz Buckinghamske palače o zdravstvenom stanju kraljice Elizabete II., Kate Middleton viđena je kako vozi kroz Windsor dok je njezin suprug i budući prijestolonasljednik princ William žurno otišao u Balmoral.

Pogledaj i ovo Princ William i princ Harry Svi se nadaju pomirbi Princ Harry stupio je u kontakt s bratom nakon tužnih vijesti o Kate Middleton, blizak izvor zna kako

Kate je, navodno, išla po svoju djecu, Georgea, Louisa i Charlotte kojima je danas bio prvi dan škole u Lambrook školi, piše Daily Mail.

Još se ne zna hoće li i ona otići u Balmoral, a u Škotsku nije otputovala ni Meghan Markle.

Iz Njemačke je prvom prilikom otputovao princ Harry, a u Balmoralu se još očekuje samo njegov dolazak.

Princ William došao je u Balmoral s princom Andrewom i grofom Edwardom, a flota crnih vozila brzo je dojurila kako bi bili uz kraljicu.

U Balmoralu su ih dočekale tužne vijesti, a Buckinghamska palača potvrdila je kako je kraljica Elizabeta II. preminula danas poslijepodne.

Podsjetimo, danas nešto sitno poslije podne Buckinghamska palača objavila je priopćenje kako se kraljica osjeća vrlo loše te je pod liječničkim nadzorom u dvorcu Balmoral u Škotskoj.

"Nakon daljnje procjene kraljičini liječnici zabrinuti su za zdravlje Njezina Veličanstva i preporučili su da ostane pod liječničkim nadzorom. Kraljica ostaje na udobnom u Balmoralu", rekli su u priopćenju i dodali kako je o svemu obaviještena i njezina uža obitelj.

Ispred dvorca su se odmah okupili brojni novinari, a brzo su u dvorac stigli i princ Charles sa suprugom Camillom te ostali članovi kraljevske obitelji.

Ispred ograde ulaza u dvorac u Balmoralu okupili su se brojni novinari i fotoreporteri, a osim njih počeli su pristizati i tamošnji građani koji će na ovaj način pokušati dati podršku kraljevskoj obitelji i odati počast kraljici.

Građani i turisti počeli su se okupljati i ispred Buckinghamske palače u Londonu, a brojnima je na licu viđena tuga i suze smrti najdugovječnije vladarice.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry - 2 Princ Harry - 1 +25 Meghan Markle i princ Harry - 4 Celebrity Princ Harry stiže pružiti podršku obitelji, ali bez Meghan, evo gdje ona ostaje

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian +22 Vlatka Pokos i Ivana Delač Zanimljivosti Vlatka Pokos otkrila što misli o novom izgledu i bujnoj pozadini slavne reality zvijezde, mnogi su ostali u čudu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene