Istina ili laž?

Brak Williama i Kate na testu: Zbog šuškanja o prinčevoj aferi kraljevski par preispituje svoj odnos

Kate Middleton i princ William (Foto: Profimedia) Kate Middleton i princ William (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William (Foto: Profimedia) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton, princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Prince William i Kate Middleton (Foto: Profimedia) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) +0 Princ Harry, Meghan Markle, princ William, Kate Middleton (Foto: Getty Images) Galerija

Nakon glasina da princ William vara svoju dugogodišnju suprugu Kate Middleton o odnosu kraljevskog para cure novi detalji.

Prošlih su se mjeseci britanski tabloidi ozbiljno raspisali o mogućnosti da princ William vara svoju dugogodišnju suprugu Kate Middleton. Iako ništa nije potvrđeno, a kraljevska obitelj zbog tih je članaka počela prijetiti novinarima tužbama, sada su počeli curiti novi detalji o odnosu kraljevskog para. 

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. i kraljica Camilla izostali važni članovi Bolesni kralj Charles nije htio propustiti uskršnju misu, stigao je sa suprugom Camillom, a kraljevska obitelj okupila se u nikad manjem broju

Čini se da je bračna idila ovih inače besprijekornih supružnika ipak malo narušena jer prema izvorima iz Buckinghamske palače -preispituju svoj brak. 

Nakon što je Kate u proljeće prekinula prijateljstvo s nekoć bliskom prijateljicom Rose Hanbury, s kojom ju William navodno vara, par se odlučio posvetiti svom odnosu i otkriti što je to "zaštekalo". 

Iako apsolutno opovrgavaju istinitost glasina, par misli da su im ti zlobni tračevi dobro došli kako bi se trgnuli iz bračne kolotečine i dodatno poradili na uspješnosti svog odnosa. Navodno je ova godina bila stresna za Kate jer se prvo pisalo da je u teškoj svađi sa svojom šogoricom, Meghan Markle, a potom da ju njezin muž vara s prijateljicom iz srednje škole. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On #CommonwealthDay The Duke and Duchess of Cambridge and The Duke and Duchess of Sussex joined The Queen and Members of the @TheRoyalFamily for the Commonwealth Day Service at Westminster Abbey. The theme of this year’s service was ‘A Connected Commonwealth’. The Queen, Head of the Commonwealth, sent a Commonwealth Day message in which HM highlighted how people around the world are drawn together because of the collective values shared by the Commonwealth. 📷PA

Objavu dijeli Kensington Palace (@kensingtonroyal)

Kate i William sada idu na savjetovanje i aktivno razgovaraju o tome kako su takve teške i mučne glasine utjecale na njihov brak. Kateina prva briga su njezina djeca te je posebno zabrinuta kako će oni jednog dana reagirati na takve novinske članke. 

"Kate misli da su ta šuškanja puna mržnje i zlobe, zlo joj je od njih. No najviše brine za svoju djecu i ne želi da oni budu povrijeđeni kada će ih jednog dana pročitati", rekao je izvor blizak paru. 

Neovisno o tome radi li se o istini ili ne, govorkanja su urodila i nečim dobrim. 

"Tračevi su natjerali Willa i Kate da sjednu i razmisle o kvaliteti svoje veze, a zaključili su kako bi trebali češće raditi na poboljšanju svog odnosa", dodao je tajni izvor. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Meg i Daisy True Ryan (Foto: Profimedia) Meg i Daisy True Ryan (Foto: Profimedia) Meg Ryan (Foto: Screenshot) Dennis Quaid i Meg Ryan (Foto: Profimedia) +5 Dennis Quaid i Meg Ryan (Foto: Profimedia) Celebrity Fotografi uhvatili glumicu u društvu kćeri koju rijetko viđamo, a mnogi sve dosad nisu ni znali kako izgleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene