Kate ima prioritete

Zar je stvarno to rekla? Zarađuje milijune, no ne može si priuštiti...

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zgodna glumica Kate Hudson novo je lice s naslovice Harper's Bazaar magazina. U intervjuu je otkrile mnoge zanimljivosti...

34-godišnja glumica i mama dvoje djece zaspala je punim sjajem na naslovici Harper's Bazaar magazina. Kate Hudson pozirala je u prekrasnim haljinama, onim posuđenima.

Pogledaj i ovo Matthew Mcconaughey, Kate Hudson Atipični feel good film Jedna od najpopularnijih romantičnih komedija na svijetu kojoj se većina vrlo rado vraća, a iza koje stoji bitna poruka i sretan rasplet

'Ljudi misle da mi zaista imamo te skupe haljine u kojima šećemo crvenim tepisima, no mi ih samo posuđujemo. Ne mogu si priuštiti da kupujem tako skupe stvari. Ponekad si znam nešto priuštiti, no to je jako rijetko, posebno kada imate dvoje male djece i školarinu koju morate plaćati', kaže Kate koja baš i nije ljubiteljica skupih modnih odredišta.

>> Dugo je nismo vidjeli: Zabava koja paparazzima nije mogla promaknuti!

Ipak, kako piše Radar Online, Kate ima godišnju zaradu od 38 milijuna dolara i živi u vili vrijednoj 5,3 milijuna dolara, a od filma 'Bride Wars' dobila je i 7 milijuna dolara pa je pomalo teško povjerovati kako si Kate ne može priuštiti što god želi. Glumica vjerojatno ima druge prioritete u životu osim mode, i kako sama kaže: 'Volim svoj život odrasle osobe'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene