u slatkom iščekivanju

Zvijezda naše hit-serije postat će majka! Trudnoću je dugo uspjela skrivati, a sada je otkrila i ime koje je odabrala za bebu

Katarina Madirazza Katarina Madirazza Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Madirazza, Marko Petrić Katarina Madirazza Katarina Madirazza Katarina Madirazza Katarina Madirazza Katarina Madirazza Katarina Baban, Petar Burić Katarina Madirazza i keramika - 8 Katarina Madirazza Katarina Madirazza +1 Katarina Madirazza Galerija

Katarina Madirazza i njezin suprug Mislav čekaju svoje prvo dijete, a glumica je za Gloriju otkrila i ime koje je odabrala za bebu.

Glumica Katarina Madirazza u slatkom je iščekivanu svojeg prvog djeteta.

Pogledaj i ovo Dar mar - Koliko je glumica nalik originalu? - 8 Opa! Pogledajte domaću verziju "Seksa i grada", naše su se glumice u novim ulogama snašle bome i više nego dobro!

Sa suprugom Mislavom Madirazzom, marketinškim stručnjakom, početkom ljeta očekuje dolazak bebice, a sretnu vijest otkrila je za Gloriju.

"Ušla sam u sedmi mjesec trudnoće i nemam nikakvih problema. Veselim se bebici i osjećam da je majčinstvo ona uloga koju sam čekala cijelog svog života", kazala je Katarina, koja čeka djevojčicu i već joj je odabrala ime.

"Lijepo napreduje i odabrali smo joj ime Mara, a najveći mi je gušt pratiti kako se bebica miče u trbuhu", istaknula je glumica.

Otkrila je i kako blaženo stanje odlično podnosi, pa predstave sa svog repertoara namjerava igrati dokle god to bude moguće.

Katarina je posljednji put u javnosti snimljena u siječnju ove godine, na premijeri animiranog filma "Cvrčak i mravica", a tada je vješto sakrila trbuh haljinom.

Inače, Madirazza je domaću publiku osvojila kao Daliborka Grob u popularnoj humorističnoj seriji Nove TV "Dar Mar", a osim u domaćim ostvarenjima, glumila je i u njemačkom filmu "Winnetou i Old Shatterhand".

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja - 1 Iris Livaja - 3 Marko Livaja i Iris Rajčić Marko Livaja i Iris Rajčić - 6 +22 Marko Livaja i Iris Rajčić - 5 Celebrity Supruga Marka Livaje pokazala malo gole kože i ukrala sve poglede, a hrabar je bio i njezin odabir obuće

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Čagalj Ana Čagalj Ana Čagalj Joško Čagalj i supruga Ana - 3 +16 Joško Čagalj i supruga Ana - 2 Celebrity Jolina zgodna supruga sakrila je svoj najjači adut, ali zato je servirala dekolte s kojeg je teško skrenuti pogled!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene