Opa!

Pogledajte domaću verziju "Seksa i grada", naše su se glumice u novim ulogama snašle bome i više nego dobro!

Dar mar - Koliko je glumica nalik originalu? - 8 Dar mar - Koliko je glumica nalik originalu? - 8 In Magazin 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Dar mar - Koliko je glumica nalik originalu? - 8 Ksenija Pajić Lucia Glavich Mandarić Lucia Glavich Mandarić Momčilo Otašević i Lucia Glavich Mandarić Momčilo Otašević Momčilo Otašević i Janko Popović Volarić Momčilo Otašević i Janko Popović Volarić Dar Mar - 2 Dar Mar - 1 +9 Momčilo Otašević i Janko Popović Volarić - 6 Galerija

Katarina Madirazza oduševila je pratitelje novim videom koji je objavila na društvenim mrežama, a koji je snimljen po uzoru na hit-seriju.

Naša glumica i zvijezda serije "Dar Mar" Katarina Madirazza objavila je urnebesni video na svom profilu na Instagramu inspiriran serijom "Seks i grad", a u kojem su uz nju u glavnim ulogama našla i još neka, dobro nam poznata lica.

Pogledaj i ovo Katarina Madirazza i keramika - 4 Ma tko bi je prepoznao? Naša lijepa glumica iznenadila drastičnom promjenom imidža, a priznala nam je i kome se ne sviđa njezin novi izgled

Katarini su se tako pridružile i Ksenija Pajić, Lucia Glavich Mandarić i Magdalena Živaljić Tadić, i to kao likovi Samanthe, Carrie, Charlotte i Mirande i hit-serije koju obožavaju žene diljem svijeta.

"And just like that imamo premijeru nove hit serije! Sex i Dizmovo", napisala je Katarina uz video.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by katarina madirazza (@katarina.madirazza)

Naše glumice inače gledamo ponovno u novim avanturama serije "Dar Mar" u programu Nove TV. Uoči druge sezone serije Katarina nam je otkrila kako je punila baterije za snimanje i je li se jedva čekala vratiti na set.

"Moram priznati, nisam se puno odmarala jer kako je završavalo snimanje prve sezone, tako su meni počinjale kazališne obveze. Tako da sam u tom periodu imala premijere dvije nove predstave. I snimala jedan njemački film i par kratkih. Ali, iskreno, draže mi je tako jer stvarno volim svoj posao i veselim se svakom novom projektu", kazala nam je Katarina, koja je bila presretna kad je čula da se snima nova sezona "Dar Mara".

Katarina je zbog svoje uloge Daliborke Grob drastično promijenila izgled i novim imidžem je prezadovoljna, a kratkom kosom je oduševila i svoje agente u inozemstvu.

"Odmah sam se priviknula. Skroz me osvježilo i dalo neki drugi karakter, tako da su mi agenti vani oduševljeni promjenom imidža. Ne da nisam požalila, nego bih, da nisam glumica, tu kratku kosu i zadržala, ovako ću je puštati čisto radi novih uloga", kazala nam je, a slične su bile reakcije i njezinih bližnjih te obožavatelja.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 2 Petar Grašo Hana Huljić - 3 Jurica i Marija Pirić i Hana Huljić +2 Hana Huljić - 4 Celebrity Grašo se konačno oglasio o vezi s 14 godina mlađom Hanom, nije bio baš previše rječit, ali nešto je ipak otkrio

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 2 Hana Huljić +0 Hana Huljić Celebrity Tonči Huljić se oglasio o ljubavnoj vezi svoje kćeri i Petra Graše, jednu je stvar jasno naglasio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene