Obradovala je pratitelje!

Naša glumica iznenadila fotkom u topiću koji je otkrio njezine isklesane trbušnjake, a za to je imala i sjajan povod

Lilith by Katarina Baban - 5 Lilith by Katarina Baban - 5 Dora Barker/PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lilith by Katarina Baban - 5 Katarina Baban +0 Katarina Baban - 7 Galerija

Katarina Baban je na Instagramu najavila novu sezonu showa "Tvoje lice zvuči poznato" uz fotografiju na kojoj je pokazala trbuh.

Glumica i dizajnerica Katarina Baban jedna je od osmero odabranih bivših natjecatelja showa Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" koji se vraćaju u novu, All stars sezonu koja s emitiranjem kreće u nedjelju.

Pogledaj i ovo Ivana Husar Mlinac, TLZP završila i na televiziji! Bivšu Divasicu kamere ulovile u urnebesnom trenutku, a sve zbog zapečenog graha: "Sad se svi smiju i snimaju me..."

Koliko je uzbuđena zbog povratka u show, Katarina je otkrila na svojem Instagramu gdje je podijelila i fotografiju na kojoj je u topiću pokazala trbuh.

"Prva epizoda je pred vratima! Krećemo u nedjelju u 20.15 na Novoj TV. Ljudi moji, jedva čekam da vidite! Imam dojam da iz ove dvorane nisam izišla! Kava, voda i udri dok ne navježbaš!" napisala je pored fotke koju je snimila u ogledalu i na kojoj su u prvom planu njezini isklesani trbušnjaci.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Katarina Baban (@katarinababan)

Objavom je obradovala svoje pratitelje koji su joj lijepili emotikone vatrice i srca, te pisali kako jedva čekaju nove epizode.

Uz Katarinu se u show vraćaju i Mario Petreković, Saša Lozar, Damir Kedžo, Dalibor Petko, Ivana Mišerić, Mario Roth te Maja Bajamić. U žiriju će ponovno sjediti Nives Celzijus, Indira Levak, Goran Navojec i Igor Mešin, a voditeljsku palicu će preuzeti uvježbani duo iz prethodne sezone - Frano Ridjan i Maja Šuput.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina - 3 Celebrity Severina javno prozvala suprugu Željka Joksimovića? "Objavila je moje gole fotke, a djeca su nam se igrala zajedno"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene