Objavili lijepe vijesti

Suprugova imućna obitelj godinama ju je javno ponižavala, no ljubav je sve nadjačala i njihovoj sreći sada nema kraja!

Karlie Kloss i Joshua Kushner Karlie Kloss i Joshua Kushner Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Karlie Kloss i Joshua Kushner - 1 Karlie Kloss i Joshua Kushner - 2 Karlie Kloss i Joshua Kushner - 3 Karlie Kloss i Joshua Kushner - 5 Karlie Kloss i Joshua Kushner - 4 Karlie Kloss i Joshua Kushner (Foto: Profimedia) Karlie Kloss i Joshua Kushner (Foto: Profimedia) Karlie Kloss (Foto: Profimedia) Karlie Kloss (Foto: Getty Images) Karlie Kloss (Foto: Getty Images) +12 Karlie Kloss (Foto: Profimedia) Galerija

Karlie Kloss na Met Gali je pokazala poveći trudnički trbuh te tako otkrila da čeka drugo dijete sa suprugom Joshuom Kushnerom.

Manekenka Karlie Kloss iskoristila je ovogodišnju Met Galu za objavu sretnih vijesti.

Pogledaj i ovo Karlie Kloss i Joshua Kushner (Foto: Profimedia) Ljubav je pobijedila Milijarderska obitelj njezina muža mrzila ju je od prvog dana, ali morali su se pomiriti s tim da je ona ta

Na prestižnom događaju, na kojem je ove godine odana počast pokojnom Karlu Lagerfeldu, Karlie se pojavila u uskoj crnoj haljini koja je istaknula njezin trudnički trbuh te je tako otkrila da sa suprugom Joshuom Kushnerom čeka drugo dijete.

Suprug joj se pridružio na crvenom tepihu, a nježnim dodirima i širokim osmijesima pokazali su da su sretni i zaljubljeni kao prvog dana.

Lijepa trudnica zablistala je i na afterpartyju Met Gale, za koji je obukla prozirnu mini haljinu, a suprug ju nije ispuštao iz ruku.

Manekenka je lijepu vijest objavila i na svojem Instagramu, gdje je dobila hrpu čestitki.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Karlie Kloss (@karliekloss)

Karlie i Joshua vjenčali su se 2018. godine, a u ožujku 2021. dobili su sinčića Levija.

Joshua je biznismen i dolazi iz imućne obitelji, a njegov brat Jared suprug je Ivanke Trump.

Svojedobno se pisalo kako njegova obitelj nije bila sretna što se oženio manekenkom, smetalo im je što Karlie nije židovske vjeroispovijesti, a razilaze se i po pitanju politike.

Jared je za suprugu svojeg brata jednom prilikom rekao kako "nije previše pametna" te da je "shiksa", što je pogrdni naziv za žene koje nisu židovke, a i ostatak obitelji godinama joj je iza leđa govorio ružne stvari.

Karlie je prvi put javno pokazala što misli o bratu svog muža i njegovoj obitelji kada nisu mogli prihvatiti da je Joe Biden pobijedio Donalda Trumpa.

"Prihvaćanje rezultata legitimnih demokratskih izbora je patriotski. Odbijanje da se to napravi i poticanje nasilja je antiamerički", napisala je tada Kloss na svom Twitteru.

Jednom prilikom objasnila je i kako je prešla preko uvreda muževe obitelji.

"Pratila sam svoje srce i udala se za muškarca kojeg volim unatoč svim komplikacijama koje su došle s time", rekla je svojedobno Kloss.

Osim Karlie, trudnoću je na Met Gali objavila i proslavljena tenisačica Serena Williams.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Rogoznica Boris Rogoznica Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson - 1 +21 Marko Perković Thompson Celebrity Nakon dugo vremena osvanula Thompsonova fotografija, objavio ju je Boris Rogoznica, i to posebnim povodom

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner - 1 Kendall Jenner - 3 Kendall Jenner - 2 Kendall Jenner +13 Kendall Jenner Celebrity Nikome nije jasno što to uopće ima na sebi, ali je baš potpuno prozirno i vidi se stvarno sve!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene