stigla sa suprugom

Serena Williams objavila veliku vijest na prestižnom događaju, ovo iznenađenje nitko nije ni slutio!

Serena Williams Serena Williams Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Serena Williams - 3 Serena Williams - 2 Serena Williams - 1 Serena Williams - 4 Serena Williams i Alexis Ohanian - 15 Serena Williams i Alexis Ohanian - 16 Serena Williams i Alexis Ohanian - 14 Serena Williams i Alexis Ohanian - 13 Serena Williams i Alexis Ohanian - 12 Serena Williams i Alexis Ohanian - 11 +12 Serena Williams i Alexis Ohanian - 10 Galerija

Serena Williams iznenadila je sve pojavivši se na Met Gali s trudničkim trbuhom.

Tenisačica Serena Williams na prestižnome modnom događaju Met Gali u New Yorku, na koji je stigla sa suprugom Alexisom Ohanianom, objavila je da očekuje drugo dijete kazavši novinarima da ih je stiglo troje.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian Opet su bile glavne! Kim Kardashian grudi je sakrila ispod nekoliko bisera, a mlađa sestra u prvi je plan izbacila razgolićenu pozadinu!

Slavna tenisačica i osvajačica Grand Slama prošle je godine objavila da se kani odmaknuti od tenisa te je za američki Vogue otkrila kako želi proširiti svoju obitelj, a 2017. godine rodila je kćer Olympiju.

"Bila sam tako uzbuđena kada je Anna Wintour pozvala nas troje na Met Galu", izjavila je u objavi na svom profilu na TikToku.

@serena

Was so excited when Anna Wintour invited the 3 of us to the Met Gala.

♬ Baby Shark - A

Williams, dugogodišnja prijateljica glavne urednice Voguea i supredsjedateljce Met Gale Anne Wintour, česta je posjetiteljica toga prestižnog modnog događaja, čiji je prihod namijenjen muzejskome Institutu za kostime Muzeja Metropolitan.

Na crvenome tepihu ove je godine bio i Serenin kolega, pobjednik 20 Grand Slam turnira, Roger Federer, koji je Met Gali prisustvovao kao supredsjedatelj događaja.

Tema ovogodišnje gala večeri bila je "Karl Lagerfeld: Linija ljepote". Tako je nazvana u čast pokojnoga modnog dizajnera Chanela, koji je preminuo 2019. godine, te je bila posvećena njegovu doprinosu svjetskoj i američkoj modi.

Na snimkama s crvenog tepiha vidi se kako Ohanian, poduzetnik i suosnivač Reddita, nježno drži ruku na trbuhu svoje 41-godišnje supruge.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian i Kylie Jenner Kim Kardashian +13 Kendall Jenner Celebrity Kim Kardashian grudi je sakrila ispod nekoliko bisera, a mlađa sestra u prvi je plan izbacila razgolićenu pozadinu!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Kate Middleton - 1 Princ Harry i Kate Middleton - 2 Princ Harry i Kate Middleton - 4 Princ Harry i Kate Middleton - 5 +29 Princ Harry i Kate Middleton - 6 Celebrity Gdje je pošlo po krivu za Harryja i Kate? Bili su jako bliski, a onda se njihov odnos odjednom raspao

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene