Jako su bliske

Kako je počelo prijateljstvo Meghan Markle i Serene Williams? Zna se gdje su se upoznale, a evo i što je tenisačica pričala o njoj!

Serena Williams i Meghan Markle Serena Williams i Meghan Markle Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Serena Williams i Meghan Markle - 2 Serena Williams i Meghan Markle - 1 Serena Williams i Meghan Markle - 3 Alexis Ohanian i Serena Williams (Foto: AFP) Serena Williams (Foto: Profimedia) Alexis Ohanian i Serena Williams (Foto: AFP) Serena Williams (Foto: Getty Images) Serena Williams (Foto: Instagram) Serena Williams (Foto: Instagram) Serena Williams (Foto: Profimedia) +9 Meghan Markle Galerija

Serena Williams podržala je Meghan Markle i bila njezin prvi gost u prvoj epizodi Meghanina podcasta ''Archetypes''.

Serena Williams podijelila je fotografiju sa svojom kćerkicom i Meghan Markle te u opisu fotografije otkrila lijepu vijest.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Najbolja tenisačica svijeta bila je prvi gost u prvoj epizodi novog podcasta pod vodstvom Meghan Markle ''Archetypes''.

Podcast će se moći slušati na platformi Spotify, a Serena je otkrila kako će teme razgovora biti vrlo važne i poučne.

''Uživala sam razgovarati o toliko važnih tema sa svojom dragom prijateljicom Meghan kao njezinom prvom gošćom na podcastu #archetypes'', napisala je Serena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams)

Inače, prijateljstvo vojvotkinje od Sussexa i tenisačice traje već više od desetljeća.

Meghan i Serena pričale su o dvostrukim standardima s kojima se žene susreću kad ih netko nazove ambicioznima.

Tijekom podcasta imale su jedno iznenađenje, a u razgovor je uletio i princ Harry.

''Želiš li doći pozdraviti? Gle tko se upravo pojavio!'' kliknula je Meghan.

Potom su ga pozdravile britanskim naglaskom, a Harry je pohvalio Sereninu frizuru.

Dvije uspješne žene upoznale su se 2010. godine na tulumu Super Bowla, ponovno su se susrele 2014. godine na Beach Bowlu, a sudeći prema britanskim medijima, odmah su kliknule te ostale dobre prijateljice.

Serena je prisustvovala i vjenčanju Meghan i princa Harryja 2018. godine, a sudjelovala je i na slavlju povodom trudnoće s njihovim prvim djetetom Archiejem.

''Bilo je stvarno uzbudljivo vidjeti toliko afroameričke kulture na vjenčanju i bio sam jako sretan što je Meghan to htjela uklopiti u događaj. Bio je to cijeli kulturni pomak i promjena. Također, bilo je lijepo vidjeti koliko su Afroamerikanci daleko stigli. Mislila sam da je to nevjerojatno motivirajuća stvar. Bila sam tako ponosna na nju i tako sretna zbog nje'', ispričala je Serena o vjenčanju.

U intervjuu s Oprah Serena je nahvalila Meghan, ali i bacila nekoliko šala na njezin račun rekavši da se pravi fina te da prestane biti tako uštogljena. Ipak, pohvalila je njezin stil i staloženost.

''Dugo se poznajemo, ali u posljednje vrijeme stvarno se dosta oslanjamo jedna na drugu'', rekla je.

''Meghan je sjajna osoba i mislim da je oličenje snage, oličenje samopouzdanja, oličenje prave nesebičnosti i oličenje svega samo je ona i sve kroz što je prošla'', govorila je.

Podsjetimo, Serena je nedavno najavila i svoj odlazak u mirovinu, što je rastužilo brojne njezine fanove, a vijest je objavila u intervjuu za časopis ''Vogue''.

''Vrijeme je da se posvetim majčinstvu, duhovnim ciljevima i otkrivanju nove i drugačije Serene'', napisala je na svojem Instagramu.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica - 1 Ana Gruica - 9 Ana Gruica - 2 Ana Gruica - 1 +11 Ana Gruica Uglešić Celebrity Poznata Splićanka pozirala sa suprugom i bivšim partnerom, pa pokrenula lavinu komentara: "Osmijesi se svima ne mogu namjestiti"

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Pique Gerard Pique Gerard Pique Shakira i Gerard Pique +16 Gerard Pique Zanimljivosti Instagram Piqueove nove djevojke zatrpan je golišavim fotografijama, evo kako izgleda 23-godišnja studentica koja radi za njega!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene