Njena druga strana

Jedna od najvećih svjetskih tenisačica šokirala neobičnim dekolteom, teško je bilo maknuti pogled s ove zanimljive haljine!

Serena i Venus Williams (Foto: Getty Images) Serena i Venus Williams (Foto: Getty Images) Getty Images 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Serena i Venus Williams (Foto: Getty Images) Serena Williams i Alexis Ohanian (Foto: AFP) Serena Williams (Foto: Instagram) Serena Williams (Foto: Instagram) Serena Williams (Foto: Instagram) Serena Williams (Foto: Instagram) Serena Williams (Foto: Profimedia) Serena Williams (Foto: Profimedia) Serena Williams (Foto: AFP) Serena Williams (Foto: Profimedia) +9 Serena Williams (Foto: Profimedia) Galerija

Serena i Venus Williams na ovogodišnjoj su se dodjeli Oscara našle u centru pažnje, jer film "Kralj "Richard", koji je bio nominiran u kategoriji Najboljeg filma, priča je o njihovu životu i ocu Richardu Williamsu.

Slavne tenisačice i sestre Venus i Serena Williams otvorile su ovogodišnju svečanu dodjelu filmske nagrade Oscar, a za tu su se priliku dotjerale kao nikad prije.

Pogledaj i ovo Sean Penn - 2 Ima jedan uvjet! Oscare nekad nije propuštao, ali sada poziva kolege na bojkot: "Razumijem kako je ovo možda trenutak da se proslave, ali..."

40-Serena i 41-godišnja Venus za tu su priliku odjenule poprilično izazovne haljine s dekolteima gotovo do pupka, a zbog kojih su se za njima svi na crvenom tepihu okretali.

Serena je odabrala ružičastu haljinu s crnim detaljima i prorezom, a Venus bijelu u kojoj su joj tek dva komadića tkanine prekrivala bujne grudi.

Sestre su imale čast da predstave film "Kralj Richard" koji je inače bio nominiran u kategoriji za Najbolji film, a koji je zapravo priča o njihovu ocu Richardu Williamsu kao treneru i njema dvjema, prije nego što su postale teniske superzvijezde.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Amy Schumer (Foto: Instagram) Amy Schumer i Chris Fischer (Foto: AFP) Amy Schumer i Chris Fischer (Foto: AFP) Amy Schumer i Ben Hanisch (Foto: AFP) +0 Amy Schumer (Foto: Instagram) Celebrity Neočekivano dekoltirano izdanje ova glumica zapečatila je velikom mašnom, ovakav izrez sve je iznenadio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene