Zaljubljeni golupčići

Njegova ju je obitelj šikanirala jer su vjerovali da će im uništiti lozu, no oni sada uživaju nikad sretniji

Karlie Kloss i Joshua Kushner (Foto: Profimedia) Karlie Kloss i Joshua Kushner (Foto: Profimedia) profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Karlie Kloss i Joshua Kushner (Foto: Profimedia) Karlie Kloss i Joshua Kushner (Foto: Profimedia) Karlie Kloss i Joshua Kushner (Foto: Profimedia) Karlie Kloss (Foto: Getty Images) Karlie Kloss (Foto: Getty Images) Karlie Kloss (Foto: Profimedia) Karlie Kloss (Foto: Profimedia) Karlie Kloss (Foto: Profimedia) +0 Karlie Kloss i Joshua Kushner (Foto: Profimedia) Galerija

Karlie Kloss i Joshua Kushner viđeni su kako se nježno grle u Rimu.

Model Karlie Kloss u subotu je bila jedna od uzvanica na luksuznom vjenčanju dizajnerice Mishe Nonoo koje se održalo u Rimu, a na svadbu prijateljice odlučila je povesti svog supruga, biznismena Joshuu Kushnera. 

Pogledaj i ovo showbuzz Više ne šuti! Imućna muževa obitelj otpočetka ju je odbacivala, ali ona im je sad javno pokazala što misli o njima

Sretni par iskoristio je priliku i uživao u romantičnom Rimu, a paparazzi su ih snimili kako usred bijela dana izmjenjuju nježnosti na ulici bez straha od pogleda znatiželjnika.

Zanosna Karlie 27-godišnja je bivša Viktorijina anđelica koja je u uglednu obitelj Kushner ušla prošle godine. Iako su zajedno dugi niz godina, par se dugo borio s velikim problemom koji im je kvario odnos - neodobravanjem Kushnerove obitelji. 

Naime, Karlie i Joshua počeli su se viđati 2012. godine, a u srpnju 2018. godine potvrdili su zaruke. Mjesec dana kasnije Karlie je postala Židovka, a vjenčanje je održano u listopadu iste godine.

Radi se o "it" paru za koji se baš nikada nije vezao niti jedan skandal, no čini se kako je duo samo dobro skrivao probleme koje je imao s njegovom obitelji, koja godinama nije prihvaćala slavnu manekenku i bivšu anđelicu Victoria's Secreta. Naime, koliko je omražena, govori podatak da je partnerove roditelje upoznala tek nakon 6 godina veze i neposredno prije vjenčanja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My cowboy 🖤

Objavu dijeli Karlie Kloss (@karliekloss)

Obitelji Kushner smetalo je što Karlie nije Židovka, pa su zbog toga smatrali da nije dovoljno dobra za Joshuu. S druge strane, o Ivanki Trump imali su pozitivno mišljenje, iako je i ona naknadno prešla na židovstvo. Ivanka je naime također preobraćena Židovka koja se udala za Jareda, Joshuina brata.

Cijela obitelj o Karlie je godinama govorila ružne stvari iza leđa, a jednom prilikom Jared je za nju rekao da nije "previše pametna" te da je "shiksa", što je pogrdni židovski naziv za žene koje nisu židovke.

Jared je također često znao govoriti ljudima oko sebe kako će se njegova obitelj sigurno "pobrinuti da Joshuu odvoje od Karlie".

Židovska obitelj milijardera smatrala je kako će im "model za donje rublje" upropastiti lozu, pa su Karlie bili zabranjeni dolasci na obiteljska okupljanja. Joshua je više puta stao u njezinu obranu te poručio obitelji kako se njegova veza ne razlikuje previše od one njegova brata s Ivankom Trump, no roditelji su mu odlučno poručili. "Ivanka je drugo, ona ima Trumpovu krv. Ona je pohađala prestižni fakultet te je bogata nasljednica. Karlie je iz predgrađa te nikada nije pohađala fakultet", rekli su mu tada.

Karlie je i sama za britanski "Vogue" priznala kako je bilo jako teško ući u obitelj svog muža i postati ravnopravnom članicom. Navodno je posebno problematično bilo i to što su i Karlie i Joshua demokrati, dok su Ivanka, Jared i ostatak obitelji zakleti republikanci koji podržavaju predsjednika Trumpa. 

"Odlučila sam se fokusirati na vrijednosti koje dijelim sa svojim mužem. To su iste liberalne vrijednosti u koje sam vjerovala odmalena i koje su me vodila kroz život", istakla je lijepa Karlie. 

Danas Karlie i Joshua djeluju sretnije no ikad, a očito im bračni život jako godi. Nakon šest godina natezanja s Kushnerovom obitelji i njihovim prohtjevima, mladi par napokon u miru uživa u svojoj ljubavi. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) +0 Maja Šuput (Foto: Instagram) Celebrity Estradna kraljica nekad je izgledala potpuno drukčije, a mi smo se prisjetili svih njezinih transformacija

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene