Cijena? Prava sitnica!

Slavni reper kupio velebno imanje i u samo nekoliko dana supruzi san pretvorio u stvarnost

Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Getty Images) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Getty Images) Imanje Kim Kardashian i Kanyea Westa Monster Lake Ranch (Foto: Profimedia) Imanje Kim Kardashian i Kanyea Westa Monster Lake Ranch (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Getty) Kim Kardashian (Foto: Instagram) +0 Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Galerija

Kanye West i Kim Kardashian kupili su imanje u Wyomingu vrijedno 14 milijuna dolara.

Najslavnije reality ličnosti na svijetu 38-godišnja Kim Kardashian i njezin 42-godišnji suprug Kanye West na popis svoje imovine i nekretnina ovih su dana dodali imanje vrijedno vrtoglavih 14 milijuna dolara, koje su kupili u američkom Wyomingu, prenosi TMZ.

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Tako je Kanye navodno izdvojio prilično veliku svotu novca za imanje naziva "Monster Lake Ranch" u sklopu kojeg se nalazi 8 smještajnih jedinica, poznat je kao savršeno mjesto za ribolov pastrva u slatkovodnim jezerima, ima restoran, prostor za razna događanja te centar za održavanje sastanaka. To je ujedno i ranč na kojem su smještene staje za konje, torovi za stoku kao i životinje. To zapravo i ne iznenađuje obzirom na to da se imanje veličine 9 tisuća hektara nalazi u blizini grada Codyja koji slavi kao središte svjetskih rodeo događanja.

Od navedenih 9000 tisuća hektara Kanye je vlasnik 4.500 tisuće dok je ostatak u zakupu savezne vlade. TMZ piše kako se Kanye trenutno nalazi na novom imanju gdje završava svoj novi album, religijske tematike.

O imanju je nedavno progovorila i Kim, kada je u intervjuu za Vogue Arabia izjavila kako bi se voljela preseliti nešto zapadnije te otkrila gdje se vidi u za deset godina.

"Vidim se kako živim na ranču u Wyomingu, s povremenim odlascima u Palm Springs i naš dom u Los Angelesu", izjavila je Kim.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Čini se kako je njezin san doslovno postao stvarnost u samo nekoliko dana. Wyoming se slavnom paru svidio u nekoliko navrata kada su tamo provodili odmor, odakle su slatke obiteljske fotografije objavljivali na društvenim mrežama.

Osim najnovijeg imanja, slavni par u vlasništvu ima kuću u Los Angelesu i posjed veličine 8000 tisuća kvadrata, Kanye ima 318 hektara zemlje u Calabasasu, u kojem i Kim posjeduje 3 luksuzna stana zajedno s majkom Kris Jenner.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) +2 Iva Jerković (Foto: Instagram) Celebrity Po mnogima najljepša Hrvatica čeka prvo dijete, vijesti potvrdila njezina bliska prijateljica

 

 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) +2 Iva Jerković (Foto: Instagram) Celebrity Po mnogima najljepša Hrvatica čeka prvo dijete, vijesti potvrdila njezina bliska prijateljica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene