Ponosni roditelji!

Vrsaljkova lijepa partnerica objavila fotografiju njihove kćeri, objavu je podijelio i nogometaš!

Kaja Vidmar Kaja Vidmar Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar na Instagramu - 2 Kaja Vidmar na Instagramu - 3 Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar - 3 Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar - 3 Kaja Vidmar - 2 Kaja Vidmar - 6 +13 Kaja Vidmar - 5 Galerija

Otkako su konačno priznali da su postali nova obitelj, Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko ne prestaju dijeliti predivne obiteljske trenutke na svojim društvenim mrežama.

Otkako su naš nogometaš Šime Vrsaljko i njegova partnerica Slovenka Kaja Vidmar na društvenim mrežama potvrdili kako su postali obitelj i dobili kćerkicu Viktoriju, ponosni roditelji ne prestaju dijeliti sretne obiteljske trenutke.

Pogledaj i ovo Šime Vrsaljko I bio je najmlađi Vatreni! Pogledajte kako je Šime Vrsaljko izgledao prije 13 godina, njegovao je malo drugačiji imidž nego danas!

Kaja je na svoj Instagram profil objavila fotografiju na kojoj se vide njezine i kćerine noge, a malena Viktorija nosi male roze tenisice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

''Viktorijolinčica'', napisala je sretna mama u opis fotografije, a pratitelji su u komentarima stavljali emotikone srca.

Na svoju Instagram priču, Kaja je objavila fotografiju kćerkice s leđa, a pratitelji su mogli vidjeti kako malena već uspravno drži glavicu.

Na fotografiji je označila i Vrsaljka koji je priču podijelio i na svom Instagramu, a naš nogometaš jedva je dočekao dijeliti ovakve trenutke i neki dan je pozirao sa svoje dvoje djece, sinom Brunom i Viktorijom.

Mnogi na ove fotografije nisu reagirali s veseljem s obzirom da je Šime ostavio bivšu suprugu Mateu s kojom ima Brunu, a tajio je i novu vezu s Kajom sve do prije nekoliko tjedana.

Kaja je višemjesečna šuškanja o njihovoj vezi potvrdila crtežom njih troje uz opis ''Moje sve'', a otad je osvanula i prva zajednička fotografija s jahte i međusobna dijeljenja na društvenim mrežama.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Iskra Lawrence - 4 Iskra Lawrence - 3 Iskra Lawrence - 1 Iskra Lawrence - 2 +7 Iskra Lawrence (Foto: Instagram) Celebrity U badiću neobičnog dizajna naglasila je bujni dekolte, a imala je što pokazati i kad je okrenula leđa!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew McConaughey u Hrvatskoj Matthew McConaughey i Camilla Alves Matthew McConaughey Matthew McConaughey i Frank Lampard +14 Matthew McConaughey Celebrity Holivudski miljenik ljetuje u Istri, rado se fotografirao s obožavateljem: ''Priča istim glasom kao i u svojim filmovima!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene