Sve su izgladili

Poslije skandala koji im je umalo uništio brak, napokon su podijelili tajnu koju su čuvali čak 6 mjeseci

Jessica Biel i Justin Timberlake (Foto: Instagram) Jessica Biel i Justin Timberlake (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jessica Biel i Justin Timberlake (Foto: Instagram) Galerija

Pjevač Justin Timberlake i glumica Jessica Biel dobili su drugo dijete, sina kojem su dali tradicionalno hebrejsko ime.

U lipnju prošle godine britanski Daily Mail otkrio je da slavni pjevač Justin Timberlake i njegovu supruga glumica Jessica Biel čekaju drugo dijete, a šest mjeseci kasnije oni su potvrdili vijest o prinovi u svojoj obitelji.

Pogledaj i ovo Nicole Kidman i Keith Urban (Foto: Instagram) fućkaš romantiku! Bizarni predbračni ugovori zvijezda: Obvezan seks, novčana nagrada za svaki porod i drugi prohtjevi

39-godišnji Justin i godinu dana mlađa Jessica dobili su dječaka, a sretnu novost Justin je otkrio u showu Ellen DeGeneres. To im je drugo dijete, nakon što su prije pet godina dobili također dječaka imena Silas.

"Ime mu je Phineas, sjajan je, jako sladak i nitko od nas ne spava. Ali smo preuzbuđeni, ne možemo biti sretniji i zahvalniji", izjavio je Justin pred kamerama.

Iako nama možda neuobičajeno, ime Phineas često je u Americi. Hebrejskog je podrijetla, potječe od riječi Pinchas, što znači 'proročanstvo'.

Ellen je Justina pitala je li nešto drugačije u odnosu na rođenje prvog sina, a on se našalio na taj račun.

"Više se ne viđamo. Ne, ne, jako nam je zabavno. Silas je jako uzbuđen", izjavio je.

Justin i Jessica u javnosti nisu zajedno snimljeni još od ožujka prošle godine, a vjeruje se da cijelo vrijeme borave u svom domu u Big Skyu u Montani, a na društvenim su mrežama podijelili tek nekoliko zajedničkih fotografija.

Sve to dogodilo se nakon Justinove navodne afere s 31-godišnjom glumicom Alishom Wainwright, s kojom je snimljen tijekom jednog noćnog izlaska u New Orleansu prije osam mjeseci kada su zajedno snimali film u kojem glume ljubavnike.

Na fotografijama Justin dodiruje Alisino koljeno i drži je za ruku, a svjedoci su rekli da nije nosio vjenčani prsten i da je dvojac izgledao poprilično blisko. Dva tjedna kasnije pjevač je svojoj supruzi uputio javnu ispriku preko društvenih mreža.

"Izbjegavam tračeve koliko god mogu, ali smatram da je za moju obitelj važno da se izjasnim o nedavnim glasinama koje su nanijele štetu ljudima koje volim. Prije nekoliko tjedana pokazao sam veliku pogrešku u prosudbi, ali da budem jasan, između mene i moje kolegice nije se ništa dogodilo", izjavio je tada Justin.

Jessica nikada nije javno komentirala tu situaciju, baš kao ni Alisa, koja se posvetila svojoj karijeri, no čini se da je Justinu sve oprošteno.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Luka Nižetić i more Celebrity Zbog urnebesnog videa koji je objavio Nižetiću se javilo pola naše estrade, on je prošao dobro, brine ga samo jedno!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Idris Elba (Foto: Profimedia) Idris Elba (Foto: Getty Images) Tom Hardy (Foto: Getty Images) +0 Richard Madden (Foto: AFP) Preporuke ANKETA: Koga biste voljeli vidjeti kao sljedećeg Jamesa Bonda? Ovo su imena koja se trenutačno puno spominju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene