I dalje mu je u mislima?

Poslao skrivenu poruku: U braku je sa zgodnom manekenkom, a piše pjesme bivšoj djevojci?

Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Getty Images) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Getty Images) Justin Bieber i Selena Gomez (Foto: AFP) Justin Bieber i Selena Gomez (Foto: AFP) Justin Bieber i Selena Gomez (Foto: AFP) Justin Bieber (Foto: Instagram) Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) +0 Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Galerija

Justin Bieber je navodno svoju novu pjesmu "Don't Check On Me" posvetio Seleni Gomez.

Jedna od najpopularnijih tinejdžerskih zvijezda svih vremena Justin Bieber je, osim pjevanjem, pažnju javnosti plijenio i vezom s glumicom Selenom Gomez koju su prekinuli u ožujku 2018. godine, ali čini se kako mu je ona i dalje u mislima, unatoč tome što je u braku s Hailey Baldwin. Barem su tako zaključili njegovi obožavatelji.

Pogledaj i ovo Selena Gomez (Foto: Profimedia) Nije joj lako Fanovi se zabrinuli za omiljenu pjevačicu zbog fotografije koju je objavila nakon što joj se bivši oženio

Naime, 25-godišnji glazbenik je sa svojim obožavateljima na Instagramu podijelio dio videa svoje nove pjesmu "Don't Check On Me" koju je snimio s 5 godina starijim reperom Chrisom Brownom, a njegovi su obožavatelji uvjereni kako se zapravo iza svega krije skrivena poruku za Selenu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

"Imam neke stvari za reći", napisao je Justin ali uskoro i obrisao svoje riječi, čime je zapravo dao do znanja kako riječi nove pjesme za njega imaju neko posebno značenje što mu možda nije bila prvotna namjera. 

"Mogao bih ti proći mislima ali ne brini za mene, ne", sporni je stih za kojeg su Justinovi fanovi uvjereni kako je upućen Seleni. Kada je pjesma nastala nije poznato ali znamo da je Selena ranije ovog mjeseca obrisala posljednju objavu sa svog profila na Instagramu koja ju je podsjećala na bivšu ljubav. Bila je to objava iz ožujka prošle godine kojom je Justinu čestitala rođendan, a prikazivala je nju s njegovom fotografijom. Par je prekinuo nešto kasnije tog mjeseca.

Stoga, Justinovim obožavateljima nije dugo trebalo da povežu Justinove riječi s bivšom ljubavi i vezi sa Selenom.

"Duh iz tvoje prošlosti živi svoj najbolji život i sad imaš nešto za reći?", "Imaš ženu ali i dalje pišeš pjesme o Seleni, kakvog to smisla ima?", upitali su ga neki od njih u komentarima.

Podsjećamo, Justin je u braku s manekenkom Hailey Baldwin s kojom se tajno oženio u rujnu prošle godine. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Poznati u Opatiji (Foto: PR) Damir Kedžo (Foto: PR) Ivana Paris (Foto: PR) Poznati u Opatiji (Foto: PR) +0 Vedrana Linardić, Ivana Paris (Foto: PR) Celebrity Ivana Paris blista poslije razvoda, a pažnju je plijenila i bivša djevojka našeg nogometaša

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene