Posramljena je i razočarana

Chandler se raspričao o detaljima veze s jednom od najljepših žena, a ona je zbog svega ostala potresena!

Matthew Perry Matthew Perry Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry Matthew Perry Matthew Perry Matthew Perry Matthew Perry - 4 Matthew Perry - 3 Matthew Perry - 1 Matthew Perry Matthew Perry Matthew Perry +2 Matthew Perry - 2 Galerija

Matthew Perry bio je u kratkoj vezi s Julijom Roberts, o čemu piše u svojoj novoobjavljenoj knjizi, a sada je otkriveno kako ona time nije nimalo oduševljena.

Posrnuli američki glumac i zvijezda "Prijatelja", 53-godišnji Matthew Perry, detaljno je opisao ljubavnu vezu Julijom Roberts, za koju tvrdi da je započela nakon što je ona bila pozvana da se pojavi kao gostujući lik Susie Moss tijekom jedne epizode, davne 1995. godine.

Pogledaj i ovo Rachel Dunn i Matthew Perry Zašto baš ona? Tko je djevojka neprežaljenog Chandlera, jedina se od njegovih bivših našla u oporuci uz članove obitelji?

Matthew, koji je glumio Chandlera Binga, kaže da je Juliji poslao tri tuceta crvenih ruža nakon što su mu producenti rekli da će  sudjelovati u seriji pod uvjetom da će u njezinim scenama biti i njegov lik.

Otkrio je da se nakon petosatnog telefonskog poziva Julia pojavila na njegovim vratima i da je njihova veza počela. No, samo tri mjeseca kasnije navodno ju je nogirao, i to zbog straha da će ona prekinuti s njim.

Izvor blizak Juliji, koja je danas u sretnom braku s Danielom Moderom i ima troje djece, sada je otkrio kako je ona potresena Matthewovom knjigom, odnosno njezinim dijelovima.

"Julia je posramljena i razočarana što je Matthew detaljno opisao njihovu aferu. Čini se da je tražio kako da knjigu popuni glamuroznim isječcima, a Julia ne radi tako. Ona je stara škola ponašanja što se tiče njezine privatnosti, nikad je ne vidite da se ljubi i priča o svojim bivšima. I zato se šokirala", izjavio je izvor i dodao da joj je, unatoč tome što ju je uzrujalo to što je Matthew otkrio njihove privatne detalje, jako drago vidjeti ga zdravog i trijeznog", izjavio je izvor za magazin Closer.

Ona zna koliko se mučio i pozdravlja to što je pokazao hrabrost da potraži pomoć i potakne druge da uče iz njegove vlastite priče. Julia bi samo voljela da ju nije uvukao u svoju životnu priču", objasnio je izvor.

Matthewova knjiga detaljno opisuje njegovu gotovo desetljeće dugu borbu s ovisnošću o piću i drogama i vremenu koje je proveo na rehabilitaciji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 +25 Maja Šuput Celebrity Šuput raznježila fotkom zbog koje su neki zaključili da dolazi prinova: "Isti badić, isti muž i isti grad, ali..."

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 4 Severina - 3 Severina - 1 Severina i Boris Novković +26 Severina i Boris Novković Nekad i sad Isplivale Sevkine fotke iz 2006. godine, u haljini s prorezom spuštala se do poda, a pratio ju je i tadašnji dečko!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene