izmijenili strastveni poljubac

Rijetka fotka holivudske miljenice sa suprugom kojeg je upoznala dok je bio u braku s drugom, a šuškalo se da se razveo upravo zbog nje!

Julia Roberts Julia Roberts Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Roberts i Daniel Moder Julia Roberts i Danny Moder (Foto: Getty) Julia Roberts i Danny Moder (Foto: Getty Images) Julia Roberts i Daniel Moder (Foto: AFP) Julia Roberts i Daniel Moder (Foto: AFP) Julia Roberts i Danny Moder (Foto: Getty Images) Julia Roberts Julia Roberts Julia Roberts Julia Roberts +2 Julia Roberts Galerija

Julia Roberts na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj strastveno ljubi supruga Daniela Modera, kojom je obilježila 20. godišnjicu njihova braka.

Oskarovka Julia Roberts (54) i njezin suprug, kamerman Daniel Moder (53), proslavili su 20. godišnjicu braka, a glumica je tim povodom na Instagramu objavila njihovu rijetku zajedničku fotografiju.

Pogledaj i ovo showbuzz sve oči uperene u nju Kći holivudske miljenice prvi put na crvenom tepihu, svi se slažu da je naslijedila najbolje od oca i majke koji su imali buran početak veze

"Ne možemo se prestati smijati. Ne možemo se prestati ljubiti", napisala je glumica uz fotku strastvenog poljupca sa suprugom, a u komentarima su se nanizale čestitke.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Julia Roberts (@juliaroberts)

Par, kojem ispočetka nisu davali velike šanse, upoznao se 2000. godina na snimanju filma "The Mexican", dok je ona bila u vezi s glumcem Benjaminom Brattom, a on u braku s vizažisticom Verom Steimberg.

Godinu dana kasnije Moder je predao papire za razvod, a s Julijom se vjenčao 2002. na njihovu ranču u Novom Meksiku.

Glumica je kasnije tvrdila kako nije kriva za njegov razvod, no te su je glasine pratile još dugo vremena.

"On je posložio svoj život odvojeno od mene i ja svoj odvojeno od njega i mislim da je to glavni razlog zašto smo se uspjeli zaljubiti i započeti vezu", objasnila je Roberts u jednom intervjuu iz 2003. godine.

U braku su dobili troje djece, kćeri Hazel i Phinnaeus te sina Henryja, koje rijeko pokazuju u javnosti.

Julia i Daniel danas slove kao jedna od najstabilnijih holivudskih parova, no ni njih nisu zaobišle glasine o problemima u braku. Tako se prošle godine šuškalo da je par pred razvodom, što su oni demantirali. Ipak, o svemu su morali razgovarati i sa svojom djecom iako su ih već pripremili na takve priče s obzirom na to da su oboje slavne osobe.

Par je zajedno radio na brojnim filmovima, uključujući "Osmijeh Mona Lise" i "Krijesnice u vrtu".

Julija iza sebe također već ima jedan propali brak s kantautorom Lyleom Lovettom, a ljubila je i brojne poznate kolege, među kojima su Jason Patric, Liam Neeson, Kiefer Sutherland, Dylan McDermott te Matthew Perry.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Rachel Uchitel - 3 Rachel Uchitel - 2 Rachel Uchitel - 1 Rachel Uchitel - 1 +15 Rachel Uchitel - 2 Celebrity Bivša ljubavnica slavnog sportaša tvrdi da joj je uništio život, a sada mu servira paprenu osvetu!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput Maja Šuput +22 Maja Šuput - 1 Celebrity Maja Šuput uskladila se sa suprugom i sinom za novu zajedničku fotku, a zna se tko je privukao najviše pažnje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene