''Bez vjere nema ništa''

Bivši Vatreni progovorio je o gubitku kćeri nakon čega se povukao iz javnosti: ''Ne mogu se ljutiti na Boga. Da nije bilo dragog Boga i molitve, da nije bilo krunice...''

Josip Šimunić Josip Šimunić Screenshot 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Šimunić - 4 Josip Šimunić - 3 Josip Šimunić - 2 Josip Šimunić - 1 Josip Šimunić Josip Šimunić - 4 Josip Šimunić - 3 Josip Šimunić - 2 Josip Šimunić - 6 Josip Šimunić - 4 +6 Josip Šimunić - 1 Galerija

Josip Šimunić svjedočio je na prvom crkvenom susretu Duhovno-duhovitih večeri na zagrebačkom Svetom Duhu, kaže da je gubitak kćeri lakše prihvatio zahvaljujući vjeri.

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Josip Šimunić svjedočio je na prvom crkvenom susretu Duhovno-duhovitih večeri na zagrebačkom Svetom Duhu. Progovorio je o obiteljskoj tragediji koja se dogodila prije pet godina.

"U životu mi se prije pet godina dogodila tragedija. Supruga i ja smo izgubili... Možda je to pogrešno rečeno... Naša kći je dobila gripu i za tri dana preminula. Preminula je na Uskrs. Zašto? Kako? Postavljaš si pitanja, ali to je tako. Tko je kriv? Nitko nije kriv, tako je trebalo biti. A ja vam ovdje svjedočim večeras, da nije bilo dragog Boga i molitve, da nije bilo krunice, prijatelja i obitelji oko nas da nas drže da ne padnemo, ne znam što bi bilo...", rekao je.

"Danas mogu ovdje stati pred vas i svima reći: Bez dragoga Boga, bez Isusa Krista, bez vjere, bez ljubavi, nema apsolutno ništa, nema tu sreće. Koliko god je meni sad bilo teško to izgovoriti, ali to je tako. Svi moramo svakog dana pronaći snagu ispitati samog sebe, kako možemo biti bolji, kako se možemo popraviti", nastavio je.

"Ja se ne mogu ljutiti na dragog Boga. Dragi Bog mi je dao kćer, dragi Bog ju je uzeo. Ja sam mu zahvalan što mi daje snagu da vam mogu danas pričati o njoj. Meni je osobno jedino, jedino pomoglo kada sam gotovo godinu dana svaku večer molio krunicu i kroz moljenje krunice dobio snagu za ići dalje. Nitko na ovom svijetu neće vratiti moju kćer, ali imam utjehu. Sad je do mene, jednog dana kad preminem, da sam zaslužio otići gore kod nje i biti kod nje. To mi je još jedna dodatna motivacija", zaključio je.

Inače, Luciana Šimunić, trogodišnja kći Josipa Šimunića i njegove supruge Christine Marie, preminula je 2018. u zagrebačkoj Klinici za infektivne bolesti Fran Mihaljević.

Šimunić je s Christinom Marie u braku od 2013. godine. Osim Luciane imaju još i dva sina, Juru kojeg su dobili krajem 2016. godine, a na ljeto 2019. u obitelj je stigao još jedan sinčić.

Podsjetimo, Josip je rođen u Canberri u Australiji, ali ima hrvatske korijene zbog kojih je odlučio igrati za našu reprezentaciju u kojoj smo ga gledali od 2001. do 2013. godine.

1/43 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 6 +38 Žanamari Perčić - 1 Zanimljivosti Žanamari Perčić usporedili s Aleksandrom Prijović, a za sve su krive ove fotografije: ''Voljela bih da su barem moje obrve izgledale ovako u 90-ima!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Parmać - 1 Neda Parmać Neda Parmać - 1 Neda Parmać - 2 +25 Neda Parmać - 1 Celebrity Naša pjevačica uz fotografiju bez imalo šminke otkrila svoju nepoznatu stranu: ''Htjela sam cice, pa nos, pa usne, a sad mislim kako moj muž ima baš lijepu ženu''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene