Dalić mu dao slobodno

Josip Juranović i supruga imaju veliki razlog za veselje, nogometaš zbog toga napušta i kamp Vatrenih

Josip Juranović i Lana Miholjević Josip Juranović i Lana Miholjević Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Juranović i Lana Miholjević Josip Juranović i Lana Miholjević Josip Juranović i Lana Miholjević Josip Juranović i Lana Miholjević Josip Juranović i Lana Miholjević Josip Juranović i Lana Miholjević Josip Juranović i Lana Miholjević Josip Juranović i Lana Miholjević Josip Juranović i Lana Miholjević Josip Juranović i Lana Miholjević +17 Josip Juranović i Lana Miholjević Galerija

Josip Juranović i Lana Miholjević prije godinu dana vjenčali su se kod matičara, a ovu srijedu će izmijeniti bračne zavjete i u crkvi.

Nakon što su se prošle godine vjenčali kod matičara, hrvatski reprezentativac Josip Juranović i njegova odabranica Lana Miholjević ove srijede vjenčat će se i u crkvi.

Nogometaš će zbog toga nakratko napustiti kamp u Rijeci, gdje se reprezentacija priprema za Eurospkom prvenstvu. Zlatko Dalić dao mu je slobodan dan zbog vjenčanja, a vratit će se odmah dan nakon fešte, u četvrtak.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Josip Juranovic (@jurki17)

Josip i Lana zajedno su već pet godina. Upoznali su se preko prijatelja u Splitu dok je on igro u Hajduku, a ona je studirala. U Splitu su se i zaručili prije dvoje godine, a Josip je Lanu zaprosio tijekom proslave njezine prvostupanjske diplome, uz buket ruža i tortu na kojoj je pisalo ''Marry Me'' te, naravno, prsten.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Josip Juranovic (@jurki17)

Lana je Josipu velika podrška u karijeri i često ga brodi na utakmicama.

Josip na Instagramu često dijeli njihove zajedničke fotografije te ne skriva koliko je zaljubljen.

Pogledaji ovo Josip Juranović i Lana Miholjević Celebrity Vjenčali se Josip Juranović i njegova lijepa Lana, mlada je zablistala u kratkoj vjenčanici na jedno rame!

Pogledaji ovo Brončani Vatreni u zagrljaju svojih obitelji - 2 Celebrity Ponos i suze radosnice na licima ljepših polovica brončanih Vatrenih: Pogledajte koga su emocije najviše ponijele!

Pogledaji ovo Josip Juranović i Lana Miholjević Celebrity Josip Juranović veliku je pobjedu nad Brazilom proslavio u naručju zaručnice, za koju je odmah znao da je ona prava

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton - 1 +25 Kate Middleton u zelenoj haljini - 3 Celebrity Kate Middleton napokon viđena u javnosti, no novosti o njezinu oporavku nisu obećavajuće

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Gvardiol na Instagramu - 1 Joško Gvardiol na Instagramu - 2 Lorena Gvardiol na Instagramu Joško Gvardiol +27 Joško Gvardiol Celebrity Gvardiol objavio djelić prizora iz obiteljskog vrta i pokazao što radi izvan nogometnog terena!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene