Vergara, to si ti?

Još je atraktivnija – kao plavuša!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sofia Vergara poznata je po svojoj bujnoj tamnoj kosi i zamamnim oblinama, a sada je ususret ljetu, kosu malo i posvijetlila.

Prelijepa Kolumbijka Sofia Vergara sa svojim je pratiteljimana Twitteru podijelila svoj novi izgled, - postala je plavuša! Svoju bujnu kestenjastu nijansu zamijenila je zlatnim pramenovima, a kao i sve ostalo, i ova promjena stoji joj odlično.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara Kakvi su vaši dojmovi? Serija za koju navijate da vam se beskrajno svidi, ali potencijalno odlična priča pada u drugi plan zbog naivne glume

>> 'I dalje su prave - moram ih s nečim podignuti!'

'Plave ambicije. Hvala nevjerojatnoj Kelly Klain. Sada sam spremna za ljeto', napisala je 40-godišnja Sofia koja i u običnoj majci i bez puno šminke izgleda sjajno!

Sofia je u nedavnom intervjuu i sama otkrila u kojim se to trenucima osjeća privlačno. 'Voljela bih vam reći da se osjećam seksi kada se probudim, stavim malo make upa i parfema, ali to nije istina. Osjećam se seksi kada sam potpuno našminkana, kad mi je kosa sređena, kad imam visoke potpetice, push up grudnjak, sve. Onda se osjećam seksi', otkrila je za Vogue.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene