glumac iz "seks i grada"

Omiljeni dečko Carrie Bradshaw ne skriva sijedu kosu, obožavateljice se slažu da stari poput vina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

John Corbett proslavio se ulogom Aidana Shawa u seriji i filmu "Seks i grad", a do danas je prema mnogim obožavateljicama ostao najdraži dečko Carrie Bradshaw.

Od završetka snimanja popularnog "Seks i grada" prošlo već već 10 godina, no glavni glumci i dalje izazivaju interes javnosti. Među njima je i John Corbett koji je u seriji i filmu utjelovio Aidana Shawa, dečka Carrie Bradshaw kojeg su mnogi fanovi obožavali.

Pogledaj i ovo John Corbett I dalje mami uzdahe! Prije više od 20 godina šarmirao je gledateljice u ''Seksu i gradu'', a pogledajte kako ovaj ljepotan izgleda na pragu šezdesete

Corbett koji je nedavno proslavio 59. rođendan stari kao vino, a s godinama je sve šarmantniji. Slavni glumac ne skriva sijede te ponosno "nosi" svoje godine, a svakom novom ulogom horda njegovih obožavateljica komentira kako im je sve zgodniji.

Osim ulogom Aidana u "Seks i gradu", glumac se proslavio i onima u filmovima "Moje grčko vjenčanje", glumio je u nekoliko serija, a posljednja zapaženija uloga mu je ona u Netflixovom filmu "To All the Boys I've Loved Before". Osim glumom, Corbett se bavi i glazbom, a 2004. godine je potpisao i diskografski ugovor s izdavačkom kućom Broken Bow Records iz Nashvillea. Dosad je objavio dva albuma, a i dalje nastupa sa svojim bendom u pauzama od snimanja filmova i serija.

U privatnom životu također mu cvjetaju ruže, a od 2002. godine je u vezi s glumicom Bo Derek. Par se upoznao na slijepom spoju, a danas žive na ranču u Kaliforniji, na kojem uzgajaju i konje.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Donatella Versace (Foto: Instagram) Donatella Versace (Foto: Instagram) Donatella Versace (Foto: AFP) Donatella Versace (Foto: AFP) +1 Donatella Versace (Foto: Profimedia) Celebrity Na fotografijama iz 90-ih ova je žena prava prirodna ljepotica, danas je priča potpuno drugačija – šokira dramatičnom pojavom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene