Drastična promjena

Seksi glumac koji je zaveo jednu od najljepših žena svijeta šokirao novim imidžem, ovako više ne izgleda!

Joe Manganiello (Foto: Getty Images) Joe Manganiello (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Joe Manganiello (Foto: Getty Images) Sofia Vergara, Joe Manganiello (Foto: Instagram) Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) +0 Joe Manganiello (Foto: Getty Images) Galerija

Joe Manganiello na društvenim je mrežama pokazao svoj novi imidž, a mnogi ga nisu uspjeli prepoznati na prvu.

Holivudski glumac i zvijezda filmova "Magic Mike" 43-godišnji Joe Manganiello šokirao je svoje obožavatelje kada je na društvenim mrežama pokazao svoj novi imidž, zahvaljući kojem je postao neprepoznatljiv.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara nije dugo izdržala sama Sofia Vergara nakon razvoda ponovno ljubi? Uhvaćena je u društvu muškarca koji je potpuna suprotnost njezinom mišićavom bivšem!

Joe je naime svoju dužu tamnu kosu odlučio ošišati na irokezu i u potpunosti je izblijediti, zbog čega su svi ostali paf. U takvom se izdanju pojavio na rođendanskoj proslavi glumca Jesseja Tylera Fergusona, koji je s njegovom suprugom Sofijom Vergarom glumio u popularnoj seriji "Moderna obitelj".

Na Instagramu su osvanule fotografije na kojima je nosio zaštitnu masku na licu pa mnogi nisu shvatili o kome je riječ, no onda je sam na svom profilu objavio onu bez maske, ali i nakon toga se većina njegovih pratitelja zapitala tko je to. No dio njih vrlo je brzo promjenu imidža povezao s njegovom ulogom Sladea Wilsona odnosno Deathstrokea i tako je Joe zapravo potvrdio glasine o snimanju novog nastavka filma "Justice League" u kojem se pojavljuje.

"Plavo? Zašto?", "Bok, gospodine Wilson", "Hvala ti što se vraćaš kao Slade", "Je li ovo zbog filma?", "Tvoja frizura je savršena za snimanje "Justice League", "Znači li ova frizura ono što ja mislim da znači?", "Dame i gospodo, Slade Wilson", neki su od komentara koje je dobio i čini se da se promjena mnogima svidjela.

Inače, Joe i Sofia jedan su od najomiljenijih holivudskih parova, a glumac je otkrio kako se na prvi pogled zaljubio u svoju suprugu, no premišljao se hoće li joj prići ili ne. Par se upoznao na jednom tulumu 2014. godine, a 43-godišnji glumac kaže kako nije mogao prestati gledati u nju i  da je bio uvjeren kako je ona i dalje zaručena za bivšeg, Nicka Loeba.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

G’night - #jordanonebanned

A post shared by JOE MANGANIELLO (@joemanganiello) on

"Imala je haljinu koja joj je tako dobro pristajala i nisam mogao skrenuti pogled s nje", rekao je Joe. Kasnije iste večeri prijatelj mu je rekao kako se ona želi upoznati s njime jer je njegova velika obožavateljica.

Glumac se bojao kako bi mogao upasti u svađu s njezinim zaručnikom, no na kraju se ispostavilo kako je Sofia već prekinula s njim. Uzeo je glumičin broj telefona, našli su se na spoju, a ostalo je povijest.

Vjenčali su se 2015. godine, a i danas su zaljubljeni kao prvoga dana.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešek - 1 Fabijan Pavao Medvešek - 2 Fabijan Pavao Medvešek - 3 TLZP: Fabijan Pavao Medvešak kao Bon Jovi +6 Fabijan Pavao Medvešek - 2 Celebrity Zaljubljeni pogled koji Nives Celzijus nije mogla sakriti: ''Umirujem srce, ne znam kako da se nosim s tim...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene