Uživa u tome

Omiljeni komičar progovorio o samačkom životu: ''Možda je to čudno, ali najviše volim biti sam sa sobom''

Jim Carrey (Foto: Getty Images) Jim Carrey (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jim Carrey (Foto: Getty Images) Jim Carrey (Foto: Getty Images) Jim Carrey (Foto: Getty Images) Jim Carrey (Foto: Getty Images) +0 Jim Carrey (Foto: Getty Images) Galerija

Jim Carrey živi u izolaciji i najviše slobodno vremena provodi sam sa sobom.

Jim Carrey holivudska je zvijezda s nizom snimljenih filmskih hitova, a trenutačno promovira svoj novi televizijski show "Kidding", a vodi poprilično zanimljiv i neuobičajen način života za jednog glumca.

Pogledaj i ovo Janko Popović Volarić Izmamili mu osmijeh! Pogledajte kakvo je iznenađenje dobio naš zgodni glumac, nije se uspio ni snaći: "Ne mogu ja ovo"

56-godišnji glumac kojeg je proslavila uloga u filmu "Maska" otkrio je u intervjuu za Radio Times da kada ne radi, živi izoliranim i povučenim životom.

"Moj dom bi se mogao opisati kao izolirani život. Provodim puno vremena sam sa sobom, ali ja volim biti to što jesam, pa mi je to u redu. Možda je to nekim ljudima čudno, ali ja u tome uživam", priznao je Jim.

Unatoč tome, Jim je rekao da i dalje ima vremena za romansu i uživa u izlascima na spojeve.

"Volim čitati i uživam u slikanju, izrađujem skulpture. I izlazim na spojeve", opisao je kako provodi svoje slobodno vrijeme.

Iza Jima su dva propala braka. Bio je osam godina oženjen s glumicom Mellisom Wormer, a nakon nje s kolegicom Lauren Holly, s kojom je brak potrajao manje od godinu dana.

U veljači ove godine suočio se teškim optužbama obitelji bivše djevojke Cathrione White, koja je sama sebi oduzela život, a upravo su njega proglasili glavnim krivcem.

Naime, optužili su ga da ju je zarazio spolno prenosivom bolešću i nabavljao joj drogu kojom se predozirala prije tri godine.

Jima su osim uloge u filmu "Maska" proslavile i uloge u filmovima "Glup i gluplji", "Svemogući Bruce", a za ulogu u filmu "Truman Show" nagrađen je Zlatnim globusom.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ryan Phillipe (Foto: Profimedia) Ryan Phillipe (Foto: Profimedia) Ryan Phillipe (Foto: Profimedia) Ryan Phillipe (Foto: Profimedia) +4 Ryan Phillipe (Foto: Profimedia) Celebrity Pomalo zaboravljeni glumac nije popularan kao prije, ali zato danas izgleda bolje nego ikad

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) +0 Frane Mastelić i Petra Nižetić (Foto: Instagram) Celebrity Emotivna objava poznate Splićanke: ''Na ulicama nema psa, gotovo sedam dana nismo izašli iz kuće''

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta i Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta i Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta i Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta i Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +5 David Guetta i Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity Slavni DJ pokazao 27 godina mlađu djevojku, a na plaži im se pridružio i talijanski milijunaš

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene