Znaju kako uživati

Slavni DJ pokazao 27 godina mlađu djevojku, a na plaži im se pridružio i talijanski milijunaš

David Guetta i Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta i Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta i Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta i Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta i Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta i Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta i Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta i Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta i Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta i Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta i Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +0 David Guetta i Gianluca Vacchi (Foto: Profimedia) Galerija

David Guetta uživa na suncu u društvu djevojke Jessice Ledon.

Jedan od najpoznatijih svjetskih DJ-a i producenata David Guetta zimske je dane, umjesto u rodnoj Francuskoj, odlučio provesti na plažama Miamija u društvu svoje atraktivne, 27 godine mlađe djevojke, Jessice Ledon.

Pogledaj i ovo David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Kao iz ''Baywatcha''! Vruće, vruće, vruće! Djevojka svjetski slavnog DJ-a pokazala obline u badiću koji joj stoji savršeno

Guetta se na Floridi odlučio i trajno skrasiti kupivši raskošan stan s pogledom na plažu vrijedan 9,5 milijuna dolara, kojeg inače i iznajmljuje tijekom godine.

S mlađahnom djevojkom Jessicom razmjenjivao je nježnosti na plaži, dok je ona plijenila pažnju u svjetloplavom bikiniju, baš kao i on svojom isklesanom figurom.

Par je u vezi od 2015. godine, a u javnosti su se prvi put pojavili na svečanoj večeri održanoj u čast kubanskog predsjednika Raula Castra u Elizejskoj palači.

Godinu dana ranije David se nakon 22 godine braka razveo od supruge Cathy, s kojom ima dvoje djece, 13-godišnjeg sina Tima Elvisa Erica i 9-godišnju kći Angie.

Forbes je prošle godine smjestio slavnog DJ-a na treće mjesto najplaćenijih, s obzirom na njegovu godišnju zaradu od 28 milijuna dolara.

David je jednom prilikom izjavio da pisanje i stvaranje glazbe na njega imaju terapeutski učinak.

"Kada imate problem i ako ga zadržite za sebe, poludjet ćete. Ako progovorite o njemu, osjećat ćete se bolje. Tako da ako imate pjesmu o tome, stvarno pomaže", objasnio je.

Davidu se u uživanju na plaži pridružio i talijanski biznismen i milijarder Gianluca Vacchi.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka i Emilien (Foto: Dnevnik.hr) Blanka i Emilien (Foto: Dnevnik.hr) Blanka i Emilien, kandidati Supertalenta (Foto: Anamaria Batur) Blanka i Emilien (Foto: Dnevnik.hr) +2 Blanka, Emilien, supertalent (FOTO: Dnevnik.hr) Celebrity Ljubavne priče Hrvatice i Francuza posramio bi se i Hollywood jer je stvarno nevjerojatna

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Elizabeta (FOTO: Getty) Kraljica Elizabeta (FOTO: Getty) Kraljica Elizabeta (FOTO: Getty) Kraljica Elizabeta (FOTO: Getty) +5 Kraljica Elizabeta (FOTO: Getty) Celebrity Umjesto da pije čaj: Nećete vjerovati što kraljica Elizabeta radi, a ima 92 godine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene