'Dobrodošao ui klub' party

Jeste spremni za after party nakon Severininog koncerta? Doznajte gdje je!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jeste spremni za zagrebački koncert popularne Severine?

Veliki Severini koncertni spektakl 'Dobrodošao u klub' održat će se 11. svibnja 2013. godine u zagrebačkoj Areni, a već nekoliko dana sve ulaznice su rasprodane i mnogi su oni koji unatoč velikoj želji nisu uspjeli doći do svoje ulaznice i biti dio ove glazbeno - scenske bajke.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Stoga ukoliko želite osjetiti maleni dio atmosfere koja je vladala u Areni Zagreb tijekom koncerta ili produžiti svoju noć uz Severinu možete navratiti u klub H2O u centru Zagreba u Runjaninovu 3 na službeni after party spektakla 'Dobrodošao u klub' i uživati u najvećim Severininim hitovima.

Tako će nakon Arene Zagreb i klub H2O zagrijati ritmovi 'Italiane', 'Uzbune' i 'Tarapane', a nema sumnje da će i stari Severini hitovi atmosferu dovesti do usijanja.
Provedite subotnju noć na službenom Severininom after partyu, saznajte zašto je mnogi smatraju najvećom pjevačkom zvijezdom regije i zašto će vas njene pjesme držati budnima do jutra.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene