Ni sami ne znaju što bi

Prekinuli pa se opet pomirili nakon nekoliko tjedana, romantične poruke su dokaz?

Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Galerija

Jessie J čestitala je Channingu Tatumu rođendan samo nekoliko tjedana nakon što su prekinuli vezu.

Pjevačica Jessie J pokrenula je glasine o ponovnoj pomirdbi nje i glumca Channinga Tatuma, nakon što su nedavno prekinuli vezu i odlučili kako je vrijeme da krenu dalje. 

Pogledaj i ovo Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Blistaju! Vrući poljupci i osmijesi kao konačna potvrda pomirenja i nove šanse za ljubav: "Nisu bili spremni odustati"

Šuškanja su krenula nakon što je 32-godišnja Jessie slatkom porukom na Instagramu čestitala Channingu 40. rođendan, unatoč tvrdnjama da su se ranije ovog mjeseca razišli. U srdačnoj objavi poručila mu je da je poseban i koliko je zahvalna što ga je imala priliku upoznati.

"Sretan 40. rođendan ovom posebnom muškarcu, ti si doista jedinstven. Jako sam zahvalna na tvom rođenju i još više zahvalnija što smo se sreli. Nastavi živjeti svoj najbolji život", napisala je Jessie i objavila nekoliko njegovih dosad neviđenih, privatnih fotografija i tako sve zbunila.

Prije samo nekoliko tjedana Jessie je bila ta koja je navodno odlučila prekinuti sve veze s miljenikom mnogih žena, nakon čega je on instalirao aplikaciju za pronalaženje novih partnera Raya, koju koriste samo zvijezde, i u opisu profila naveo da je bio striper.

Glumac i pjevačica vezu su započeli 2018. godina, a njima blizak izvor je za The Sun izjavio kako su prijateljski raskinuli te da su još uvijek u kontaktu. Dodao je i kako brinu jedno o drugome, što pokazuju objave na njihovim društvenim mrežama.

"Zato su htjeli svojoj romansi dati još jednu priliku, ali nažalost to im nije uspjelo. Sada provode vrijeme odvojeno i spremni su za upoznavanje novih ljudi. Ali ja se ne bih kladio na to da se u budućnosti neće pomiriti", izjavio je anonimni izvor.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Monika Kravić (Foto: John Pavlish) +0 Monika Kravić (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Celebrity Monika Kravić uhvaćena s novim dečkom u izdanju u kakvom je ne viđamo inače, potpuno su se opustili

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene