sve je zgodnija!

Za 54. rođendan počastila je svojom fotografijom u donjem rublju, a nitko ne može vjerovati da joj je toliko godina!

Jennifer Lopez Jennifer Lopez Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez - 3 +19 Jennifer Lopez - 3 Galerija

Jennifer Lopez napunila je 54 godine, a rođendan je na Instagramu obilježila svojom golišavom fotografijom.

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez rođena je 24. srpnja 1969. godine i sada je napunila 54 godine.

Tim je povodom latino diva na svojem profilu na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj pozira u donjem rublju.

"Spremna za slavlje", napisala je uz prizor kojim je izazvala divljenje, ali i nevjericu, jer joj nitko ne bi dao toliko godina. Uz komplimente za mladolik i besprijekoran izgled, pratitelji su je ispod fotke obasuli i rođendanskim čestitkama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Iza J.Lo je više od 20 godina uspješne glazbene, ali i glumačke karijere, tijekom koje je za svoj rad osvojila i brojna priznanja.

Od prošle godine je u braku s glumcem Benom Affleckom, dok iz braka s pjevačem Marcom Anthonijem ima blizance Maxa i Emme.

Pjevačica je poznata i po svojoj bujnoj stražnjici, koju je navodno osigurala na iznos od 27 milijuna dolara, a još jedan od aduta kojima izaziva zavist i upola mlađih dama su njezini trbušni mišići.

J.Lo svoju figuru duguje redovitoj tjelovježbi i paparazzi je najčešće love pred teretanom. Tako su je nedavno snimili i kada je naletjela na zaključana vrata svoje teretane u Los Angelesu, zbog čega je bila vidno nervozna, a tada joj je pred kamerama pobjegla i jedna psovka.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Nenad Tatarinov Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput Celebrity Šuput s obitelji došla na koncert privatnim avionom, a luksuzne prizore zasjenilo je nešto što joj je izvirilo iz topića!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Nadal Ivana Nadal Ivana Nadal - 1 Ivana Nadal - 2 +25 Ivana Nadal - 3 Celebrity Atraktivna brineta u toplesu i tangama stavila svoju raskoš u krupni plan, a upravo je zbog ovakvih prizora prate milijuni!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene