što se to događa?

Sve nervoznijoj Lopez omakla se i psovka, evo što je inače smirenu glumicu ovako izbacilo iz takta!

Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 2 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 9 Jennifer Lopez - 6 Jennifer Lopez - 5 Jennifer Lopez - 7 Jennifer Lopez - 8 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez - 10 Jennifer Lopez +20 Jennifer Lopez - 6 Galerija

Ljutita Jennifer Lopez postala je pravit hit na internetu nakon što je naletjela na zaključana vrata teretane, a čini se da joj čekanje baš i nije bilo ugodno.

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez postala je pravi hit na internetu nakon njenih posljednjih fotografija koje su se proširile.

J.Lo je u Los Angelesu krenula u svoju teretanu, ali kad je stigla na termin, naišla je na zaključana vrata. Vidno uzrujana, kucala je po staklu, a kad je vidjela da nitko ne dolazi naslonila se na zid i čekala da joj netko otvori, a pobjegla joj je čak i psovka.  Paparazzi su taj trenutak iskoristili kako bi je fotografirali vidno nervoznu i bez trunke šminke, a nakon nekog vremena Lopez je dočekala otvaranje vrata i odmah odjurila u teretanu.

Poslije treninga fotografi su i dalje bili tamo pa su je fotografirali dok je napuštala zgradu.

Podsjetimo, Jennifer je nedavno proslavila godišnjicu braka sa svojim suprugom Benom Affleckom. Jutro nakon godišnjice također je uhvaćena na putu u teretanu vidno raščupana i umorna, a mnogi su pretpostavili da je tome bila zaslužna neprospavana noć u kojoj su slavili svoju drugu šansu u ljubavi.

Inače, Jennifer je jedna od najljepših žena svijeta, a uspješna pjevačica i glumica nerijetko se hvali svojim zgodnim tijelom i pravim ženstvenim oblinama na društvenim mrežama.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Fox - 1 Julia Fox - 3 Julia Fox - 4 Julia Fox - 1 +4 Julia Fox - 3 Celebrity Kad je izišla iz vode, badić je postao potpuno proziran, no ona je neometano potrčala plažom, a fotografi su uspjeli snimiti ovaj modni gaf!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović, 2008. godina - 1 Danijela Martinović, 2008. godina - 2 Danijela Martinović, 2008. godina - 3 Danijela Martinović i Petar Grašo - 1 +29 Danijela Martinović i Petar Grašo - 7 Nekad i sad Isplivale fotografije Danijele Martinović iz vremena dok je bila s Grašom koje dokazuju da se on po jednoj navici od tada nije puno promijenio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene