Remek-djelo ili?

Na vidjelo izašlo ono što je najavila potpuno golom fotkom, svi se pitaju je li ovo stvarno moguće!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez pojavljuje se potpuno gola u svom novom spotu za pjesmu "In The Morning".

I kada pomislimo da nas pjevačica i glumica Jennifer Lopez ničime više ne može iznenaditi, ona nam pripremi nešto novo i cijeli svijet ostavi bez teksta. Tako je bilo i s novim glazbenim spotom u kojem se odlučila skinuti do kraja, otkrivajući mišićavo tijelo na kojem naporno radi u teretani i izaziva zavist i upola mlađih kolegica.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

51-godišnja Jennifer tako se odlučila ponovno pojaviti kao od majke rođena s krilima anđela u spotu za svoju novu pjesmu "In The Morning", čime se pohvalila i na svom Instagramu. Spot traje tri minute, a Jennifer u njemu između ostalog vješto skriva svoja strateška mjesta, kako ipak ne bi previše toga pokazala milijunima obožavateljima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

"Oduzimaš dah", "Ti si anđeo, nisi stigla s ovog svijeta", "Hvala ti na ovom remek-djelu", "Ne mogu te prestati gledati", "Ovo je tvoje najbolje izdanje", "Kakva čarolija, ovo nije normalno!", Jesi li ti stvarna?", samo su neki od tisuće komentara koji joj pristižu. 

Ovo nije prvi put da se Jennifer razgolitila, ali mnogi se pitaju je li stvarno moguće da tako dobro izgleda u svojim godinama. No iza svega toga stoji mnogo odricanja i svakodnevnog vježbanja, a ako se nađe tu i tamo koja sitna nepravilnost, nema fotošopa koji to ne može riješiti. No unatoč tome Jenniferin strogi režim izaziva divljenje, i to sasvim opravdano.

U tome joj pomažu osobni treneri David Kirsch i Tracy Anderson, prehrana koja uključuje dnevno unošenje 1400 kalorija, veganske detoksikacije, potpuno izbačen kofein, alkohol, izbjegavanje jakog sunca i konzumiranje velikih količina vode.

"Sto posto sam uvjerena da me vježbanje čini sretnom. Ples je oduvijek bio ogroman dio mog života, a odvajanje vremena za treninge dobro je za mene", izjavila je Jennifer prije nekoliko godina u intervjuu za US Weekly.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Loni Willison (Foto: Profimedia) Jeremy Jackson i Loni Willison (Foto: Profimedia) +0 Loni Willison (Foto: Profimedia) Celebrity Vjerovali ili ne, na ovoj je slici žena koja je nekad bila oličenje ljepote i uspješna u poslu, a danas živi na ulici

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene