Kakva žena!

Lopez istaknula dekolte do pupka u 51. godini, dok ju zaručnik ne ispušta iz vida

Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez, Marc Anthony i Raffaella Modugno (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: AFP) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) +0 Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Galerija

Jennifer Lopez istaknula je obline na predstavljanju svoga novog parfema u New Yorku.

Posljednjih nekoliko dana poprilično je užurbano za pjevačicu i glumicu Jennifer Lopez, koja je nakon što se nedavno vratila sa svjetske turneje kući zaposlenija nego ikad. Trenutačno se u kinima prikazuje njezin najnoviji film "Hustlers", prošetala je modnom pistom na milanskom Tjednu mode, a sada je potvrđeno i da će uz Shakiru nastupiti na poluvremenu NFL Super Bowla 2020.

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

No Jennifer ne pokazuje nikakve znakove umora i zasićenosti. Štoviše, u New Yorku je predstavila svoj novi parfem na čije je predstavljanje stigla u pratnji zaručnika Alexa Rodrigueza. Jennifer je za tu priliku izabrala seksepilnu kombinaciju uske suknje s prorezom te sakoa ispod kojeg nije nosila baš ništa i koji je istaknuo duboki dekolte do pupka.

Jennifer je svoj prvi parfem za žene na tržište izbacila 2002. godine, a za muškarce 2008. godine. Najnoviji parfem naziva "Promise" 31. je po redu koji je sama osmislila i dizajnirala.

Vijest da će na nastupiti tijekom polufinala najpopularnijeg sportskog događaja u Americi NFL Super Bowla, zajedno sa Shakirom, raspametila je njezine obožavatelje diljem svijeta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

"Zapalit ćemo cijeli svijet", napisala je Jennifer na uz fotografiju nje i Shakire koju je objavila na svom profilu na Instagramu.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić (Foto: Instagram) Martina Tomčić (Foto: Instagram) Martina Tomčić (Foto: Instagram) Martina Tomčić (Foto: Instagram) +4 Martina Tomcic (Foto: Instagram) Celebrity Martina Tomčić ovom je fotkom dokazala kako ćemo se u novoj sezoni Supertalenta diviti i njezinoj ljepoti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene