Vjerovali ili ne

Lopez uhvaćena s detaljem kojim dodatno uljepšava svoju već fantastičnu figuru, i ona se služi trikovima!

Jennifer Lopez Jennifer Lopez Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 6 Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 5 Jennifer Lopez - 7 Jennifer Lopez - 8 Jennifer Lopez Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 +22 Jennifer Lopez - 1 Galerija

Jennifer Lopez izgledala je savršeno u pripijenoj crnoj haljini, ispod čijeg joj se proreza nazirao steznik u bež boji.

Pjevačica Jennifer Lopez odrađivala je snimanje u Italiji, a u crnoj pripijenoj haljini koju je odabrala izgledala je i više nego dobro. 

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 4 "rasturila skroz" Evo kakve su reakcije gledatelja na pobjedničku transformaciju Antonije Šole u J.Lo, dobila je i prigodni nadimak!

Haljina bez rukava s velikim otvorom po sredini pokazala je njezinu istreniranu građu, a visoki prorez kod nogu pokazao je i više nego što je sama Lopez željela. Naime, pri samom vrhu proreza isticao se bež steznik. 

Kosa joj je bila lagano raspuštena te je bila našminkana potpuno prirodno, a cijeli stajling ukrasila je srebrnim visećim naušnicama. 

Između kadrova veselo je pričala s članovima ekipe.  

Njezin novopečeni suprug Ben Affleck trenutačno radi na novom filmu, kojem ime još nije otkriveno.

Par se nedavno vjenčao, a svoj medeni mjesec proveo je u Francuskoj.

Affleck je na bračnom putovanju uhvaćen i u trenutku dok je spavao, a te fotografije popunile su stranice svjetskih tabloida. Njegovi obožavatelji napravili su pravi show od spomenutih slika na društvenim mrežama.

S njima su na bračnom putovanju bila i Benova djeca, pred kojima se nimalo ne srame pokazivati emocije, pa su tako na večeri za stolom razmjenjivali poljupce i nježnosti dok su oni bili s njima.

Jennifer i Ben zaručili su se u travnju ove godine, a pjevačica i glumica otkrila je vijest na svojem blogu OnTheJLo, na kojem je podijelila snimku na kojoj plače dok se divi ogromnom zelenom zaručničkom prstenu.

Prema pisanju stranih medija, vjenčali su se tri mjeseca nakon što su se ponovno zaručili.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea - 10 Madalina Ghenea - 11 Madalina Ghenea - 13 Madalina Ghenea - 5 +12 Madalina Ghenea - 4 Celebrity Zovu je senzacijom Instagrama i kažu da izgleda nestvarno, a nove fotografije ove ljepotice opravdavaju sve spomenuto!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert +17 Marijana Seifert Zanimljivosti Sestra Marijane iz Big Brothera oglasila se o njezinu nestanku: ''Nažalost, više ne mislim da je živa, što više otkrivamo, više smo u šoku''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene