''Bili smo tako sretni...''

Jennifer Lopez o vjenčanju s Benom Affleckom pričala u haljinici dubokog dekoltea, a osmijeh s lica nije skidala

Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 2 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 5 Jennifer Lopez, Ben Affleck Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer Lopez sa sestrama +19 Jennifer Lopez sa sestrama Galerija

Jennifer Lopez u emisiji Jimmy Kimmel Live Show, progovorila je o vjenčanju nje i Bena Afflecka koje je svima bilo veliko iznenađenje.

Glumica i pjevačica Jennifer Lopez za gostovanje u jednoj američkoj emisiji odjenula je elegantnu haljinicu u kojoj je istaknula svoje bujne atribute.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 10 puse su padale! Inače mrgudni Affleck napokon je pokazao i nježniju stranu, svoju Jennifer bez suzdržavanja je ljubio pred svima!

Na sebi je imala pripijenu dugu rozu haljinicu koja je savršeno naglasila njezinu vitku figuru, a gornji dio s unakrsnim vezanjem i dubokim dekolteom pokazao je njezino raskošno poprsje.

Spomenutu kombinaciju pokazala je i na svom Instagram profilu, a tamo je zadobila mnoštvo komplimenata.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer i glumac Ben Affleck vjenčali su se u srpnju prošle godine u Las Vegasu, a ona je sad otkrila kako su tekle pripreme za njihovu svadbu.

Ispričala je kako je patila od PTSP-a zbog njihovog neuspjelog vjenčanja prije 20 godina kada su planirali njihovo vjenčanje 2003. godine.

"Bili smo tako sretni, ali jednostavno sam osjećala da je vjenčanje bilo tako stresno i jednog dana je Ben samo rekao - idemo u Vegas i vjenčajmo se večeras'', ispričala je Lopez. 

Podsjetimo, Jennifer je prošle godine konačno ponovno pronašla sreću s Benom Affleckom, s kojim je prekinula početkom 2000-ih.

Svoju su ljubav okrunili na Benovu imanju u Americi, a Jennifer nikada nije izgledala sretnije i zadovoljnije. Koliko voli Bena, pokazuje i činjenica da je odmah promijenila svoje prepoznatljivo prezime u Affleck.

Nakon što se pročulo da su ponovno skupa, ubrzo su pale i zaruke, a njihovi fanovi diljem svijeta žele im sreću u ljubavi, a ni sama pjevačica i glumac ne skrivaju koliko su zaljubljeni i sretni.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Ćorić - 3 Borna Ćorić - 4 Borna Ćorić - 2 Katarina Ostojić Kaya - 8 +12 Katarina Ostojić Kaya - 3 Celebrity Borna Ćorić javio se na Instagramu poslije napisa o vezi sa srpskom pjevačicom, evo što je točno objavio!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Melanie Griffith - 1 Melanie Griffith - 3 Melanie Griffith - 4 Tom Hanks i Melanie Griffith +25 Melanie Griffith - 3 Nekad i sad Teško je gledati što si je napravila jedna od nekoć najljepših žena svijeta, svojom pojavom danas izaziva zgražanje

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene