Ma prezgodna!

Jennifer Aniston pokazala mladoliko lice u izlasku, zbog njenih najnovijih paparazzo fotki svi se pitaju stari li ona uopće!

Jennifer Aniston Jennifer Aniston Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston - 4 Jennifer Aniston - 5 Jennifer Aniston - 3 Jennifer Aniston - 2 Jennifer Aniston - 1 Jennifer Aniston - 1 Jennifer Aniston - 2 Jennifer Aniston - 3 Jennifer Aniston Jennifer Aniston +19 Jennifer Aniston Galerija

Jennifer Aniston u izlasku je pokazala mladoliko lice i još jednom izazvala divljenje brojnih obožavatelja.

Glumica i holivudska miljenica Jennifer Aniston oborila je sve svojim mladenačkim izgledom na privatnom eventu svoje hit-serije "The Morning Show" u jednom luksuznom klubu u Zapadnom Hollywoodu, gdje su je snimili i paparazzi koji su se tamo našli.

54-godišnja zvijezda kultnih "Prijatelja" snimljena je u društvu kolegice Holland Taylor, dok je na sebi nosila elegantni crni kombinezon bez naramenica i privukla pažnju obožavatelja koji su je također primijetili. Ono što se posebno istaknulno je Jenniferino mladoliko lice koje već godinama izaziva divljenje.

Jennifer na svojoj figuri i izgledu neumorno radi tijekom cijele godine i paparazzi je često snime ispred teretane, a nedavno je priznala i da je pretjeranim vježbanjem u mladosti uništila svoje tijelo.

"Nekoć sam se budila nekoliko sati prije posla kako bih odradila kardio trening i mislila sam da je normalno da boli i da se osjećam kao da ću se onesvijestiti. Dugo sam vjerovala u to i tako sam si uništila tijelo", ispričala je za In Style, nakon čega se na Instagramu pohvalila da je konačno pronašla idealnu tjelovježbu za sebe.

Svoj mladoliki izgled i vitku figuru može zahvaliti i zdravoj prehrani, a priznala je i kako godinama koristi suplemente na bazi kolagena.

Često je posljednjih godina isticala da se osjeća sjajno u svojem tijelu i da ne mari za godine, kao i da je plastične operacije uopće ne zanimaju.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 1 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić Sin Franke Batelić Viktor +23 Franka Batelić - 1 Zanimljivosti Vila Vedrana Ćorluke i Franke Batelić osvojila svjetsku nagradu, pogledajte kako izgleda njihov luksuzni dom koji je sve očarao!

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William s djecom - 4 Kate Middleton i princ William s djecom - 1 Kate Middleton i princ William s djecom - 10 Kate Middleton i princ William s djecom - 9 +33 Kate Middleton i princ William s djecom - 2 Zanimljivosti Nestašni princ Louis ukrao je show ispred crkve, pogledajte fotografije zbog kojih svi govore o njemu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene